Puderlöpning!

Stora delar av Sverige har under dagarna fått stora mängder snö, och det är fortsatt kallt på många håll. Reaktionerna på våra sociala medier är tudelade. En förhållandevis klar majoritet jublar medan en minoritet förbannar att vintern kommit igång på riktigt. Men det är långt ifrån läge att gräva ned sig och vänta på att stigarna töar fram om man inte riktigt gillar det här med vinterlöpning. Istället har vi ett tips; testa puderlöpning!

Som många vid det här laget har kunnat förstå av våra inlägg så gillar vi vintern och vinterlöpning. Vi glömmer bort alla de negativa delar som vi fått uppleva under de senaste dygnen på grund av snö, såsom inställd kollektivtrafik, kaos i trafiken, svårt att ta sig fram osv. Nu fokuserar vi på det positiva! Eftersom det fortfarande är kallt på många håll i vårat avlånga land lägger sig snön som ett mjukt täcke i skogen, perfekt för oss att dyka i. Med rätt skor och kläder behöver det inte ens bli kallt (se vårat tidigare inlägg), och det är definitivt härligt!

Bäst känsla blir på ett hårt underlag där nysnö räcker upp en bit på benen, och man kan surfa fram på ett vanligt löpsteg. Är man sent ute och alla vägar är skottade är det bara att springa ospårat i djupsnön. Kräver en större ansträngning, men det är även roligare! Testa med ett par vänner på den vanliga löprundan, vi garanterar att det kommer locka fram ett barnasinne och förhöja en annars vanlig löptur. Enjoy!

Följ oss på vår instagram; @brodernabacka

Liknande inlägg by Bröderna Backa

Liknande inlägg

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

X
X