Sveriges nyaste löparresa

Det känns kanske som att marknaden för träningsresor av olika slag redan är mättad? Så kanske det är, men idag valde ändå jag och Pär att gå ut med vår alldeles egna resa, till Pyrenéerna i oktober. Vi har inga coola namn eller goodiebags att locka med, inget flashigt varumärke, ingen framgångsvåg att rida på. Så istället väljer vi att fokusera på enkelhet och geografisk perfektion. Lägg till att vi håller en förhållandevis låg prisnivå och att resan inte krockar med en enda av Falktourens etapper!

Det märkliga berget Montserrat syns på horisonten från resans centralort Berga.

Berga, Cerdanya, Cadí-Moixeró, Montserrat – ett träningsparadis

Resan går till Berga i spanska Katalonien, 13 – 20 oktober. 75 minuter från Barcelona flygplats med storslagen bergslöpning direkt utanför dörren, ännu bättre bergslöpning (kring Kilian Jornets barndomshem) en knapp halvtimma norrut och det märkliga berget Montserrat på horisonten. Pär har bott i området i 10 år och jag har ägnat stora delar av mina senaste vinterhalvår åt att utforska dess möjligheter till storslagna äventyr, vackra vyer och tuffa träningspass. Läs mer och boka här: http://cyklavandra.se/ovrigt/lopning/

Falktouren-anpassat

Ni vet väl redan att Falktouren är Sveriges roligaste trailtour med start den 6 oktober? Detta har de flesta andra researrangörer missat, och de flesta svenska resor krockar med någon av Tourens etapper. Därför valde vi att placera vår resa mellan de två första etapperna, och dessutom får den som anmäler sig till hela Touren 50€ i rabatt på vår resa. Samma rabatt ges till alla deltagare i mitt projekt Slow Enough To Win 2018.

Falktouren är Sveriges roligaste trailtour. Och alla som föranmäler sig till Falktouren 2018 får 50€ i rabatt på resan.

Det finstilta: Ansökan till Slow Enough To Win 2018 går fortfarande att fylla i 😉

Så, vi ses väl i Berga?

Och hörs om en kvart – fjorton da’r!

Liknande inlägg by Andreas Lundblad

Liknande inlägg

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

X
X