Trailrunning Sweden Club

Hej och välkommen!

Vi är verkligen superglada att du valt att träna med oss i Trailrunning Swedens löpargrupper. Vi hoppas att du uppskattar träningspassen och att komma ut och upptäcka nya platser regelbundet. På Trailrunning Sweden jobbar vi med flertalet av de ledande varumärkena i Sverige inom trailrunning och vill ge dig möjlighet att kunna handla din rätta trailutrustning till marknadens mest förmånliga priser i  Trailrunning Sweden Store.

Vi har även satt upp erbjudanden till dig på traillopp och resor. Under höst och vinter kommer det dyka upp fler erbjudanden på traillopp här.

Utrustningen

Som medlem i Trailrunning Swedens löpargrupper kan vi erbjuda dig följande rabatt på utrustning:

 

USWE

Uswe, eller "You-Swii" som de uttalas, är Skåneföretaget som startades av två endurokillar som ville ha vettiga ryggsäckar. De som fanns skumpade och svängde hit och dit. Som att ha en vild apa dansande på ryggen, riktigt obekvämt. Grabbarna skaffade en symaskin och sydde de ryggsäckar de ville ha. Som medlem i Trailrunning Swedens löpargrupper har du 15 % rabatt på utrustning i USWE´s egen shop med koden trs15. Gäller endast på ordinarie priser.

Trailrunning Swedens kollektion

Kollektionen med högkvalitativa och funktionella löparkläder görs av Trimtex och du beställer online i deras webbshop. Kläderna specialtillverkas och finns inte i lager. Sköna träningskläder, toppkvalitet och förmånliga priser till dig som älskar trail! För dig som springer i våra löpargrupper erbjuder vi även 20% rabatt med koden TrailSWETRIMTEX20 i kassan i Trimtex webbshop.

Loppen

Som medlem i Trailrunning Swedens löpargrupper kan vi erbjuda dig rabatt på följande lopp:

7 maj 2022 - Kolmårdstrailen 10% rabatt

Ange koden TRSG2022 i samband med anmälan.

20 augusti 2022 - Stockholm Trail 10% rabatt

Ange koden STHLMTRAIL10 i samband med anmälan

20 augusti 2022 - Salming Idre Fjällmaraton 10% rabatt

Ange koden TRSLPG10 i samband med anmälan.

Resorna

Som medlem i Trailrunning Swedens löpargrupper kan vi erbjuda dig 10% rabatt på våra löparresor. Använd alltid koden TRSLPG10 i kassan.

 

Meny

X
X