TRAILRUNNING SWEDENS LÖPARGRUPP

Helsingborg/Höganäs
PlayPause
Slider

Löpargrupp Helsingborg-Höganäs

Välkommen till Trailrunning Swedens löpargrupp i Helsingborg/Höganäs! Vi älskar att springa i skogen och upptäcka nya stigar och skogar att utforska. Spring med oss i olika fartgrupper för att vidga dina vyer i löpningen, känna gemenskap med andra löpintresserade och få tips om utrustning och traillopp. Alla är välkomna oavsett tidigare erfarenhet. Våra löppass kommer att pågå i 60-75 minuter på olika platser i vår närmiljö.

Trailrunning Swedens löpargruppen ska göra det enklare att komma ut på nya löprundor och lämna din "vanliga" slinga, då vi tillsammans upptäcker närregionens stigar och leder. Som medlem i Trailrunning Swedens löpargrupper kan du även delta vid löpargruppens pass på andra orter när du är på resande fot.

Träningspassen hålls på tisdagar kl.18.00 med start den 1 september. Välkomna!

Här springer vi hösten 2020

Det handlar om nya stigar, upplevelser och gemenskap.

Precis det. Att upptäcka nya stigar, skogar och fjäll. Att upptäcka Sverige och inte minst den omgivning du har hemmavid. För många av oss blir det lätt samma stigar och motionsspår. Kanske för att det är bekvämt, att man vet vad som väntar eller för att enkelt hitta hem. Genom Trailrunning Swedens löpargrupper vill vi att du ska få upptäcka nya stigar och naturområden i närheten av din hemort. Våra guider är experter på traillöpning och att hitta nya rundor. Under en termin med oss ska du få upptäcka nya stigar - varje gång!

Varmt välkommen till Trailrunning Swedens löpargrupper.

Kostnad och villkor

Anmälan gäller för höstterminen 2020. Priset är 995 kr (inkl moms) och kan användas för friskvårdsbidrag. Anmälan är definitiv och ej återbetalningsbar. Läs bokningsvillkoren här.

Följande ingår:

  • 12 stycken välplanerade träningstillfällen
  • Trailrunning Sweden tube (värde 150 kr)
  • 40% rabatt på Trailrunning Sweden träningskläder från Trimtex
  • Rabatter på träningsresor och lopp med Trailrunning Sweden samt utvalda partners

Vi är ledare i Helsingborg-Höganäs

 

Olof

Har simmat i många år som ung men upptäckte löpningen för ca 7-8 år sedan. Springer helst på stigar i fin natur, mest för att hålla mig frisk och glad, men deltar även i olika lopp då och då. Oftast får hunden följa med på löpturerna och ibland även barnvagnen. Ser fram emot att ge dig nya upplevelser i trevligt sällskap.

Anton

Började sin idrottskarriär med innebandy och lagsport men ägnar sin numera mestadels åt löpning. Sprang tidigare främst på asfalt men efter flytt till Kullabygden har underlaget bytts ut mot sköna naturstigar. Längtar efter att få visa upp vilken spännande natur Kullabygden med omnejd har att erbjuda.

Här finns Trailrunning Swedens löpargrupper

TROLLHÄTTAN

BÅSTAD

GÖTEBORG - HÄRRYDA

STOCKHOLM SYD

LINKÖPING - VRETA KLOSTER

MALMÖ

HELSINGBORG - HÖGANÄS

Slider
X
X