TRAILRUNNING SWEDENS LÖPARGRUPP

Malmö
PlayPause
Slider

Löpargrupp Malmö

Välkommen till Trailrunning Swedens löpargrupp i Malmö. Häng på och upptäck den omväxlande traillöpningen som Malmö erbjuder! Löpargruppen ska göra det enklare att komma ut på nya löprundor och lämna din "vanliga" slinga, då vi tillsammans upptäcker närregionens stigar och leder. Som medlem i Trailrunning Swedens löpargrupper kan du även delta vid löpargruppens pass på andra orter när du är på resande fot.

Passen kommer vara varierande med inslag av intervaller och löpteknik i terräng. Träningspassen kommer gå i kända skogar men på ovanlig stigar och vi hoppas kunna visa er platser i er närmiljö där ni tidigare inte varit. Vi hoppas kunna ta er löpning till en ny nivå. För att känna dig bekväm på passen så är det bra om du sedan tidigare kan jogg 4km på väg.

Vi kommer att köra träningspassen på onsdagar kl.17.30. Första tillfället är den 26e augusti. Träningspassen kommer att pågå ca 60-75 minuter per tillfälle. Välkommen!

Här springer vi hösten 2020

Det handlar om nya stigar, upplevelser och gemenskap.

Precis det. Att upptäcka nya stigar, skogar och fjäll. Att upptäcka Sverige och inte minst den omgivning du har hemmavid. För många av oss blir det lätt samma stigar och motionsspår. Kanske för att det är bekvämt, att man vet vad som väntar eller för att enkelt hitta hem. Genom Trailrunning Swedens löpargrupper vill vi att du ska få upptäcka nya stigar och naturområden i närheten av din hemort. Våra guider är experter på traillöpning och att hitta nya rundor. Under en termin med oss ska du få upptäcka nya stigar - varje gång!

Varmt välkommen till Trailrunning Swedens löpargrupper.

Kostnad och villkor

Anmälan gäller för höstterminen 2020. Priset är 995 kr (inkl moms) och kan användas för friskvårdsbidrag. Anmälan är definitiv och ej återbetalningsbar. Läs bokningsvillkoren här.

Följande ingår:

  • 12 stycken välplanerade träningstillfällen
  • Trailrunning Sweden tube (värde 150 kr)
  • 40% rabatt på Trailrunning Sweden träningskläder från Trimtex
  • Rabatter på träningsresor och lopp med Trailrunning Sweden samt utvalda partners

Vi är ledare i Malmö

 

Vi heter Sophie och Sara och det är vi som ska leda gruppen i Malmö. Båda springer ofta och länge, den ena av oss lite snabbare och den andra springer mer obanat. Vi tror att en höst med oss blir ett äventyr. Vi har båda lång erfarenhet av att träna andra. Sara som tränare under 4 år i sin orienteringsklubb och Sophie som tränare under 10 år i sin crossfit box.

Om man ska sammanfatta våra gemensamma intresse så gör man de bäst så som Sophie skrivit det på hennes instagram: Kaffe, havre och berg. Ett peppigare ledargäng får men leta efter.

Här finns Trailrunning Swedens löpargrupper

TROLLHÄTTAN

BÅSTAD

GÖTEBORG - HÄRRYDA

STOCKHOLM SYD

LINKÖPING - VRETA KLOSTER

MALMÖ

HELSINGBORG - HÖGANÄS

Slider
X
X