Löpargrupp Malmö

Löpargrupp Malmö

Välkommen till Trailrunning Swedens löpargrupp i Malmö. Häng på och upptäck den omväxlande traillöpningen som Malmö erbjuder! Löpargruppen ska göra det enklare att komma ut på nya löprundor och lämna din "vanliga" slinga, då vi tillsammans upptäcker närregionens stigar och leder. Som medlem i Trailrunning Swedens löpargrupper kan du även delta vid löpargruppens pass på andra orter när du är på resande fot.

Passen kommer vara varierande med inslag av intervaller och löpteknik i terräng. Träningspassen kommer gå i kända skogar men på ovanlig stigar och vi hoppas kunna visa er platser i er närmiljö där ni tidigare inte varit. Vi hoppas kunna ta er löpning till en ny nivå. För att känna dig bekväm på passen så är det bra om du sedan tidigare kan jogg 4km på väg.

Här springer vi

Det handlar om nya stigar, upplevelser och gemenskap.

Precis det. Att upptäcka nya stigar, skogar och fjäll. Att upptäcka Sverige och inte minst den omgivning du har hemmavid. För många av oss blir det lätt samma stigar och motionsspår. Kanske för att det är bekvämt, att man vet vad som väntar eller för att enkelt hitta hem. Genom Trailrunning Swedens löpargrupper vill vi att du ska få upptäcka nya stigar och naturområden i närheten av din hemort. Våra guider är experter på traillöpning och att hitta nya rundor. Under en termin med oss ska du få upptäcka nya stigar - varje gång!

Kostnad och villkor

Anmälan gäller för vårterminen 2022. Priset är 995 kr (inkl moms) och kan användas för friskvårdsbidrag. Anmälan är definitiv och ej återbetalningsbar. Läs bokningsvillkoren här.

Följande ingår:

- 12 stycken välplanerade träningstillfällen
- Trailrunning Sweden tube (värde 150 kr)
- 10% rabatter på Trailrunning Swedens träningsresor och lopp.
- 15% rabatt på löparryggsäckar från USWE.
- Ta del av erbjudanden genom Trailrunning Sweden Club.

Varmt välkommen till Trailrunning Swedens löpargrupper.

Partners

Löpargrupp Malmö våren 2022

995,00kr

14 i lager

Artikelnr: 1001-6 Kategori: Etikett:

Vi är ledare i Malmö

 

Vi som skall leda gruppen heter David och Linda och Niclas. Vi gillar alla att springa och upptäcka nya miljöer oavsett om det är långt eller kort, snabbt eller långsamt. Även i år kommer vi ta med er på härliga pass med stor variation som vi tror kommer uppskattas av både nybörjare och vana löpare.
Hoppas vi ses!

Nyheter om löpargrupperna

Filmklipp om löpargrupperna

#trslöpargrupper

Underbara kvällar med #trslöpargrupper ✨ #trailrunningsweden #uswe ...

Löpargrupperna njuter av kvällarna runt om i landet.😍 #trslöpargrupper #trailrunningsweden #uswe ...

Älska upplevelselöpning.🌱💚#trslöpargrupper #trailrunningsweden #uswe @uswesports ...

Meny

X
X