TRAILRUNNING SWEDENS LÖPARGRUPP

Stockholm Nord
PlayPause
Slider

Löpargrupp Stockholm Nord

Välkommen till Trailrunning Swedens löpargrupp i Stockholm Nord. Häng på och upptäck den omväxlande traillöpningen som norra Stockholm erbjuder! Löpargruppen ska göra det enklare att komma ut på nya löprundor och lämna din "vanliga" slinga, då vi tillsammans upptäcker närregionens stigar och leder. Som medlem i Trailrunning Swedens löpargrupper kan du även delta vid löpargruppens pass på andra orter när du är på resande fot.

Träningspassen kommer att pågå ca 70-75 minuter per tillfälle och vi kommer att dela in oss i grupper med olika fart.

Här springer vi våren 2021


Det handlar om nya stigar, upplevelser och gemenskap.

Precis det. Att upptäcka nya stigar, skogar och fjäll. Att upptäcka Sverige och inte minst den omgivning du har hemmavid. För många av oss blir det lätt samma stigar och motionsspår. Kanske för att det är bekvämt, att man vet vad som väntar eller för att enkelt hitta hem. Genom Trailrunning Swedens löpargrupper vill vi att du ska få upptäcka nya stigar och naturområden i närheten av din hemort. Våra guider är experter på traillöpning och att hitta nya rundor. Under en termin med oss ska du få upptäcka nya stigar - varje gång!

Varmt välkommen till Trailrunning Swedens löpargrupper.

Kostnad och villkor

Anmälan gäller för vårterminen 2021. Priset är 995 kr (inkl moms) och kan användas för friskvårdsbidrag. Anmälan är definitiv och ej återbetalningsbar. Läs bokningsvillkoren här.

Följande ingår:

  • 12 stycken välplanerade träningstillfällen
  • Trailrunning Sweden tube (värde 150 kr)
  • 40% rabatt på Trailrunning Sweden träningskläder från Trimtex
  • Rabatter på träningsresor och lopp med Trailrunning Sweden samt utvalda partners genom Trailruning Sweden Club

Vi är ledare i Stockholm Nord

 

Anna och Monique guidar dig

Anna Bachman och Monique Stalås Hörnsten är ledarna som kommer att guida dig genom Stockholms norra friluftsområden. Anna har en bakgrund som landslagsorienterare, som efter ett avslutad elitkarriär vill testa utmaningen i längre ultralopp. Anna hittar utan och innan i skogen och är den perfekta guiden för upplevelselöpning.  Monique är utbildad löpcoach och van gruppträningsinstruktör. För den som vill utveckla sig mer vid sidan om passen så erbjuder Monique såväl teknikpass och träningsupplägg som PT.

X
X