TRAILRUNNING SWEDENS LÖPARGRUPP

Stockholm Syd
PlayPause
Slider

Löpargrupp Stockholm Syd

Välkommen till Trailrunning Swedens löpargrupp i Stockholm Syd. Häng på och upptäck den omväxlande traillöpningen som södra Stockholm erbjuder! Löpargruppen ska göra det enklare att komma ut på nya löprundor och lämna din "vanliga" slinga, då vi tillsammans upptäcker närregionens stigar och leder. Som medlem i Trailrunning Swedens löpargrupper kan du även delta vid löpargruppens pass på andra orter när du är på resande fot.

Träningspassen kommer att pågå ca 70-75 minuter per tillfälle och vi kommer att dela in oss i grupper med olika fart.

Här springer vi hösten 2020

Det handlar om nya stigar, upplevelser och gemenskap.

Precis det. Att upptäcka nya stigar, skogar och fjäll. Att upptäcka Sverige och inte minst den omgivning du har hemmavid. För många av oss blir det lätt samma stigar och motionsspår. Kanske för att det är bekvämt, att man vet vad som väntar eller för att enkelt hitta hem. Genom Trailrunning Swedens löpargrupper vill vi att du ska få upptäcka nya stigar och naturområden i närheten av din hemort. Våra guider är experter på traillöpning och att hitta nya rundor. Under en termin med oss ska du få upptäcka nya stigar - varje gång!

Varmt välkommen till Trailrunning Swedens löpargrupper.

Kostnad och villkor

Anmälan gäller för höstterminen 2020. Priset är 995 kr (inkl moms) och kan användas för friskvårdsbidrag. Anmälan är definitiv och ej återbetalningsbar. Läs bokningsvillkoren här.

Följande ingår:

  • 12 stycken välplanerade träningstillfällen
  • Trailrunning Sweden tube (värde 150 kr)
  • 40% rabatt på Trailrunning Sweden träningskläder från Trimtex
  • Rabatter på träningsresor och lopp med Trailrunning Sweden samt utvalda partners

Vi är ledare i Stockholm Syd

 

Kristofer och Magnus guidar dig

Kristofer Spång och Magnus Thorhede är ledarna som kommer att guida dig genom Stockholms södra friluftsområden. Kristofer har en bakgrund som orienterare, som efter ett avbrott hittade tillbaka till löpning genom hinderbanelöpning.  Magnus har testat det mesta när det kommer till löpning, men sedan 2015 är det hinderbanlöpning och löpning i terrängen om ligger varmast om hjärtat. Tillsammans har de båda varit med och tagit ett guld i stafett vid OCR-VM och utgör en minst sagt rutinerad och erfaren ledarstab med glädje av att få dela upplevelser med dig som deltagare.

Här finns Trailrunning Sweden Löpargrupper

TROLLHÄTTAN

BÅSTAD

GÖTEBORG - HÄRRYDA

STOCKHOLM SYD

LINKÖPING - VRETA KLOSTER

MALMÖ

HELSINGBORG - HÖGANÄS

Slider
X
X