Löpargrupp Trollhättan

Löpargrupp Trollhättan

Välkommen till Trailrunning Swedens löpargrupp i Trollhättan. Häng på och upptäck den omväxlande traillöpningen som Trollhättan erbjuder! Löpargruppen ska göra det enklare att komma ut på nya löprundor och lämna din "vanliga" slinga, då vi tillsammans upptäcker närregionens stigar och leder. Som medlem i Trailrunning Swedens löpargrupper kan du även delta vid löpargruppens pass på andra orter när du är på resande fot.

Träningspassen kommer att pågå ca 70-75 minuter per tillfälle och vi kommer att dela in oss i grupper med olika fart.

Här springer vi

Det handlar om nya stigar, upplevelser och gemenskap.

Precis det. Att upptäcka nya stigar, skogar och fjäll. Att upptäcka Sverige och inte minst den omgivning du har hemmavid. För många av oss blir det lätt samma stigar och motionsspår. Kanske för att det är bekvämt, att man vet vad som väntar eller för att enkelt hitta hem. Genom Trailrunning Swedens löpargrupper vill vi att du ska få upptäcka nya stigar och naturområden i närheten av din hemort. Våra guider är experter på traillöpning och att hitta nya rundor. Under en termin med oss ska du få upptäcka nya stigar - varje gång!

Kostnad och villkor

Anmälan gäller för höstterminen 2022. Priset är 995 kr (inkl moms) och kan användas för friskvårdsbidrag. Hanterar din arbetsgivare friskvårdsbidrag genom tjänsterna Epassi eller Wellnet så anmäler du dig till löpargruppen direkt via deras portal. Skicka sedan kvittens på din betalning till [email protected] Anmälan är definitiv och ej återbetalningsbar. Läs bokningsvillkoren här.

Följande ingår:

- 12 stycken välplanerade träningstillfällen
- Trailrunning Sweden tube (värde 150 kr)
- 10% rabatter på Trailrunning Swedens träningsresor och lopp.
- 15% rabatt på löparryggsäckar från USWE.
- Ta del av erbjudanden genom Trailrunning Sweden Club.

Varmt välkommen till Trailrunning Swedens löpargrupper.

Vi är ledare i Trollhättan

 

Ingemar Sandberg

Ingemar är aktiv inom fler områden och sporter med Vargön som bas, även som ledare för träningsgrupper. Han springer gärna på nya ställen och har deltagit i många lopp. Älskar att springa i backar, såväl uppför som utför.

Charlotte Sandberg

Löpningen och träning har alltid varit en stor del i Chalotts liv. Löpning spenderas helst i skogen men tycker lika mycket om att köra tungt i gymmet. Hon inspireras av att se andra utvecklas.

Niklas Andersson

Niklas har varit ledare för löpargrupper i flera år. Han kan springa riktigt fort i skogen, men även på andra underlag. Han är expert på utrustning och all löprelaterad teknik! Gillar att springa långt och i stökig terräng.

Nyheter om löpargrupperna

Partners till löpargrupperna

Filmklipp om löpargrupperna

#trslöpargrupper

Härliga löparkvällar med trailrunningswe
Finns verkligen en grupp för alla 🏃🏼‍♀️🏃‍♂️🏃🏼‍♀️🏃‍♂️

#trslöpargrupper #trailrunningsweden #trailrunning #trailrun #löpargrupper #trsharrydagoteborg
...

Nu är även Båstad-gruppen igång med höstterminen😍. #trslöpargrupper #trailrunningsweden ...

Ikväll startade löpargruppen Göteborg-Härryda upp höstterminen. Rekordstort deltagarantal och imorgon väntar samma runda för slow trail-gänget💫 📷 @fotografsabinaselin var på plats och dokumenterade passet. #trslöpargrupper #trailrunningsweden #uswe ...

Gårdagens ledare från trailrunningswe 😃
Jag hade själv klättupp mig med en likadan tröja, som jag fått vid tidigare traillägren. Inte bara klädda i snygga tröjor, de va även supertrevliga!

#trslöpargrupper #trailrunningsweden annierunsandreads trailbykidmark #trailrunning #traillöpning #traillöpare #fotografkungsbacka #eventfotograf
...

Igår var jag ute i naturreservatet sandsjöbacka, vid grönabur för att fota lite bilder åt trailrunningswe
Det var en helt ny grupp som startade igår. Så är du sugen på hitta nya stigar och få löparkompisar få finns det plats till dig 😃
Jag var ute dagen innan och rekade fotoplatsen. Även som jag själv sprungit där tidigare. Men oj vad fint det var ju när ljungen blommar!

#trslöpargrupper #trailrunningsweden
#trsgbgsärö annierunsandreads trailbykidmark #fotografkungsbacka #eventfoto #traillöpning
...

Höstterminen är på gång! Under den här och nästa vecka startar löpargrupperna upp träningen på nytt - och vilket intresse🤩.

Vi finns på följande orter: Stockholm (Nord och Syd), Norrköping, Linköping-Vreta Kloster, Uddevalla-Ljungskile, Trollhättan, Göteborg (Härryda och Särö) och Båstad💫🇸🇪.

Häng med och upptäck nya stigar ihop med oss!
#trslöpargrupper #trailrunningsweden #uswe
...

Meny

X
X