Löpargrupp Trollhättan

Löpargrupp Trollhättan

Välkommen till Trailrunning Swedens löpargrupp i Trollhättan. Häng på och upptäck den omväxlande traillöpningen som Trollhättan erbjuder! Löpargruppen ska göra det enklare att komma ut på nya löprundor och lämna din "vanliga" slinga, då vi tillsammans upptäcker närregionens stigar och leder. Som medlem i Trailrunning Swedens löpargrupper kan du även delta vid löpargruppens pass på andra orter när du är på resande fot.

Träningspassen kommer att pågå ca 70-75 minuter per tillfälle och vi kommer att dela in oss i grupper med olika fart.

Här springer vi

Det handlar om nya stigar, upplevelser och gemenskap.

Precis det. Att upptäcka nya stigar, skogar och fjäll. Att upptäcka Sverige och inte minst den omgivning du har hemmavid. För många av oss blir det lätt samma stigar och motionsspår. Kanske för att det är bekvämt, att man vet vad som väntar eller för att enkelt hitta hem. Genom Trailrunning Swedens löpargrupper vill vi att du ska få upptäcka nya stigar och naturområden i närheten av din hemort. Våra guider är experter på traillöpning och att hitta nya rundor. Under en termin med oss ska du få upptäcka nya stigar - varje gång!

Kostnad och villkor

Anmälan gäller för vårterminen 2022. Priset är 995 kr (inkl moms) och kan användas för friskvårdsbidrag. Anmälan är definitiv och ej återbetalningsbar. Läs bokningsvillkoren här.

Följande ingår:

- 12 stycken välplanerade träningstillfällen
- Trailrunning Sweden tube (värde 150 kr)
- 10% rabatter på Trailrunning Swedens träningsresor och lopp.
- 15% rabatt på löparryggsäckar från USWE.
- Ta del av erbjudanden genom Trailrunning Sweden Club.

Varmt välkommen till Trailrunning Swedens löpargrupper.

Partners

Anmälan

Löpargrupp Trollhättan våren 2022

995,00kr

18 i lager

Artikelnr: 1001-1 Kategori: Etikett:

Vi är ledare i Trollhättan

 

Ingemar Sandberg

Ingemar är aktiv inom fler områden och sporter med Vargön som bas, även som ledare för träningsgrupper. Han springer gärna på nya ställen och har deltagit i många lopp. Älskar att springa i backar, såväl uppför som utför.

Jenny Fagerberg

Löpare med många andra talanger och mycket kunskap inom träning. Har ledarerfarenheter även inom styrketräning och yoga. För Jenny är ingenting omöjligt och hon ser till att alla som vill springa trail ska kunna vara med.

Niklas Andersson

Niklas har varit ledare för löpargrupper i flera år. Han kan springa riktigt fort i skogen, men även på andra underlag. Han är expert på utrustning och all löprelaterad teknik! Gillar att springa långt och i stökig terräng.

Rickard Tallberg

Förutom löpningen har Rickard även tränat och tävlat inom bland annat skidor, orientering och friidrott. Han har lett löpargrupper i olika former i Trollhättan och hittar överallt i skogarna.

Charlotte Sandberg

Löpningen och träning har alltid varit en stor del i Chalotts liv. Löpning spenderas helst i skogen men tycker lika mycket om att köra tungt i gymmet. Hon inspireras av att se andra utvecklas.

Nyheter om löpargrupperna

Filmklipp om löpargrupperna

#trslöpargrupper

Underbara kvällar med #trslöpargrupper ✨ #trailrunningsweden #uswe ...

Löpargrupperna njuter av kvällarna runt om i landet.😍 #trslöpargrupper #trailrunningsweden #uswe ...

Älska upplevelselöpning.🌱💚#trslöpargrupper #trailrunningsweden #uswe @uswesports ...

Meny

X
X