[vc_row full_height=”yes” content_placement=”top”][vc_column][vc_single_image image=”18759″ img_size=”full” alignment=”center”][/vc_column][/vc_row][vc_row css=”.vc_custom_1518704424887{padding-top: -20px !important;padding-right: -20px !important;padding-left: -20px !important;}”][vc_column][vc_empty_space height=”16px”][vc_column_text]

Ta hjälp av ett proffs

[/vc_column_text][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Behöver du hjälp att lägga upp din träning? Hitta nya vägar att nå dina mål? Kanske få ny motivation och nya insikter kring träning? Nu kan du få meriterade Lena Gavelin som din personliga coach.

Marathon på 2.30.39, banrekordet på Lidingöloppet 30 km och seger i Swiss Alpine. Det är få som kan stoltsera med en så imponerande löparkarriär som Lena Gavelin. Genom åren som elitlöpare har hon så klart lärt sig massor, testat olika träningsformer och provat hur kroppen svarar på olika former av träning. Lägg därtill en akademisk utbildning som idrottspedagog, inspiratör och löpcoach.

Nu kan du få Lena som din coach och personliga bollplank i din träning. Genom en webbaserad plattform håller ni regelbundet kontakt och planerar den dagliga träningen.

I Coaching Online ingår:

  • Strategi för målsättning.
  • Träningsplanering utifrån din nivå, bakgrund och målsättning.
  • Regelbunden träningsuppföljning online.
  • Ett avstämning per telefon (ca 15 min) per månad.
  • Möjlighet till regelbunden kontakt via mail veckovis där du får direkt feedback inom ett dygn.

För en lyckad coaching krävs att du är aktiv i onlineverktyget, kommenterar dina träningspass och hur träningen känns.

Kostnad

1 månad – 900 kr (2 månader är minsta möjliga bokningsperiod)
1 år – 9 900 kr (825 kr per månad)

För att säkerställa hög kvalitet på coachingen, är det maximala antalet kunder 10 stycken. Om det är fullbokat blir du placerad på en kölista.

Boka Coaching Online

Du bokar din plats genom att skicka ett mail till [email protected]. Ange Coaching Online i ämnesraden.[/vc_column_text][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row]

X
X