26-30 juni 2019
infinite trails

Att springa för laget, det är större än att springa för sin egen skull.
Nu har du chansen att springa VM-stafett i Trailrunning Swedens lag i adidas INFINITE TRAILS World Championships. Åk med oss till Bad Hofgastein till självkostnadspris!

previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
PlayPause
Slider

Laganda, Alper och Pepp!

Trailrunning Sweden har fått möjligheten att ställa upp med fem lag i adidas INFINITE TRAILS World Championships den 27–30 juni. I varje lag ingår tre löpare som springer tre olika banor över olika distanser i den vackra Gasteindalen och nationalparken Hohen Tauern.

– De österrikiska Alperna bjuder på vyer som tar andan ur dig. Traillöpningen är fantastisk! Banorna är lagda av lokala löpare som garanterat känner till de bästa stigarna. De går som högst på 2 400 meters höjd och jag kan garantera att oavsett vilken sträcka du springer så kommer du att få klättra. Du möts av höga toppar, vattenfall, bergsplatåer, alpina ängar och små byar, berättar Sonja Güldner-Hamel i arrangörsstaben.

Vi tyckte att det lät så galet kul, att vi bara inte kunde låta bli att dra ihop en resa till loppet! Och nu hoppas vi så klart att du vill hänga med och representera Sverige och Team Trailrunning Sweden!

Vi får chansen att uppleva lagkänsla och delaktighet, peppa och heja fram varandra. Skönt häng och go gemenskap utlovas. Österrikiskt gemyt kan aldrig överskattas!

Trailrunning Swedens fem lag sätts ihop när loppet närmar sig, vår ambition är att löparna inom laget ska vara så jämna som möjligt. Berätta lite om dig själv och din löpning i din anmälan.

Filmen

Program

Onsdag 26 juni – Mot Alperna

Du tar dig på egen hand till München, där vi samlas på flygplatsen kl 14 och reser vidare till Bad Hofgastein tillsammans. Väl framme inkvarterar vi oss på Hotel Garni Friedrichsburg. Vi tar en kort joggingtur och utforskar omgivningarna, innan det är dags för middag och att tagga igång Team Trailrunning Sweden!

 

Torsdag 27 juni – Prolog

Om vädret är mysigt, tar vi kabinen upp på upp på Stubnerkogel eller Schlossalm på förmiddagen. Där njuter vi av alpvyerna (frivillig utflykt). Annars laddar vi med byhäng. Kl 17.00 startar Prologen i adidas INFINITE TRAILS WCH, 15 km som du springer tillsammans med dina lagkamrater. Kvällen avrundas med middag och after run snack.

 

Fredag 28 juni – Uppladdning

Idag tar vi det lugnt och laddar upp, bland annat med en Athlete's Brunch där vi träffar andra deltagare i adidas INFINITE TRAILS WCH. Det blir genomgång inför loppet och pepp med Team Trailrunning Sweden så klart!

Lördag 29 juni – adidas INFINITE TRAILS WCH

Det blir en tidig morgon, redan kl 04.00–05.00 sker jaktstarten. Under dagen springer vi våra sträckor och hejar fram våra lagkamrater i Team Trailrunning Sweden allt vad vi kan! Mellan 15.45–01.00 går lagen i mål. Hela dagen är Athlete's Garden och adidas Reload Center öppet, med fri massage/ fysioterapi och pastabuffé.

Söndag 30 juni – Hemresa

Vi samlar ihop oss efter en lång dag och reser hemåt via Münchens flygplats dit vi anländer cirka kl 13.30. Du kan boka din flight hem från kl 15.30.

Resefakta

RESA
Du bokar själv din resa till München. Vi samlas på flygplatsen klockan 14.30 den 26 juni. Om du vill resa med tåg eller annat färdmedel till München, kontakta oss så koordinerar vi upphämtning.
Vi rekommenderar följande flyg med Lufthansa/SAS:
ARN - MUC: 09:05 - 11:15 alt 11:45 - 13:55
MUC - ARN: 15:30 - 17:40

GOT - MUC: 12:00 - 13:45
MUC- GOT: 16:20 - 18:10

CPH - MUC: 12:45 - 14:20
MUC - CPH: 17:15 - 18:45

OM adidas INFINITE TRAILS World Championships
Stafetten inleds med en prolog på 15 km som laget springer tillsammans. Prologen kan även springas som ett separat lopp. Två dagar senare startar stafetten med jaktstart efter hur lagen placerade sig tidsmässigt i prologen. Sträckorna mäter 25 km, 60 km och 40 km. När de tre individuella sträckorna är avklarade, springer laget gemensamt en sista slinga på en kilometer. De snabbaste lagen väntas göra de 120 kilometrarna och över 7 000 höjdmetrarna på cirka 12 timmar.

Loppet går i känsliga områden med unik natur, därför månar arrangören om att inte påverka naturen och antalet lag är begränsat till 333 stycken.

Läs mer om adidas INFINITE TRAILS World Championships

BOENDE
Vi bor på Hotel Garni Friedrichsburg centralt i mysiga Bad Hofgastein med gångavstånd till arenan på Alpentherme Gastein, där start, mål, växlingar, after run med mera äger rum. Frukost ingår.

LEDARE
Dina teamleaders under helgen är Linda Tersing och Elisabeth Hansson.

I DIN RESA INGÅR

  • Plats i ett lag i adidas INFINITE TRAILS World Championships (inkl startavgift).
  • Boende i två- eller trebäddsrum på Hotel Garni Friedrichsburg i Bad Hofgastein, inklusive frukost och turistskatt.
  • Transfer till och från flygplatsen i München.
  • Trailrunning Swedens supersnygga ”landslagströja”.
  • Energi under tävlingarna (torsdag och lördag).
  • 3h entré till Alpentherme Gastein (lördag).
  • Athlete’s Brunch och middagsvoucher (fredag).
  • Massage/ fysioterapi och pastabuffé (lördag).
  • Finisher t-shirt och goodiebag från adidas, Finisher diplom.
  • Övriga måltider och ev utflykt betalar du själv på plats.

PRISET
6 995 SEK/person. Anmälan är bindande. Vid skada återbetalas anmälningsavgiften, exklusive bokningsavgiften, mot uppvisande av giltigt läkarintyg. Läs våra Resevillkor före anmälan.

Resan är FULLBOKAD 2019, men du kan anmäla dig som reserv och blir kontaktad vid eventuellt återbud.

Länk till reservlista.

RESEVILLKOR
Ladda ner resevillkoren (pdf)

KONTAKT
Linda Tersing, e-post: [email protected], mobil: 070-914 53 04.

 

Andra resor

Trailresa Tjeckien

Löparweekend Sälenfjällen

Idre Fjällmaraton
buss & boende

previous arrow
next arrow
Slider

Prenumerera på vårt särskilda nyhetsbrev för löparresor

X
X