27-30 juni 2019
Fjälläger Sälen
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
PlayPause
Slider

På fjället mår du bra. Under den stora himlen är det du och de vidsträckta vyerna. Ja, och dina sköna träningskompisar så klart. Trailrunning Swedens löparresa till Sälenfjällen betyder lustfylld löpning, go trötthet och grymt häng! Du får testa nya träningsformer som myrintervaller och orientering, du blir trött, skitig och – framför allt – glad.

Program

Dag 1

Vi inleder på eftermiddagen med en gemensam tur på fjället och lär känna varandra. Efter middagen får du en teoretisk föreläsning i kartläsning för traillöpare.

Dag 2

På förmiddagen blir det ett praktiskt pass i kartläsning för traillöpare. Vi delar in oss i grupper utifrån hastighet. Efter lunch fokuserar vi på styrka och löpteknik där du bland annat blir filmad och får personlig feedback.

Dag 3

Vi drar ut på ett längre långpass efter frukost. På eftermiddagen låter vi hjärtat jobba i fjällmyren då intervaller står på träningsschemat. Kvällen ägnas åt sociala aktiviteter.

Dag 4

Sista dagen siktar vi på att suga ut den sista energin i löpmusklerna. Vi springer ett långpass på kalfjället och kommer lagom hem till lunch. Mätta och belåtna ser vi tillbaka på några innehållsrika dagar och avslutar lägret.

Film från 2018

Resefakta

DATUM & PLATS
27-30 juni 2019, Müllerbyn, Sälfjällstorget, Sälenfjällen.

TRÄNINGSPASSEN
Träningspassen anpassas till din träningsbakgrund och ambitionsnivå. Du behöver inte vara en duktig löpare för att vara med, men vi rekommenderar att du är bekväm med att springa minst 7-10 km i lugnt tempo. Vi kommer att köra sex gemensamma träningspass (ett pass torsdag och söndag, samt två pass fredag och lördag). Underlag, intensitet och längd på passen varieras. Du kommer att få springa på kalfjället, i fjällmyrar och på skogsstigar. Vi springer lugnt på flera pass, men det blir även intervallträning och löpskolningsövningar. Ett pass kör vi obanat med karta och tar trailträningen till en ny nivå.

ANTAL DELTAGARE
Max 30 personer

LEDARE
Linda Tersing, Martin Lundqvist och David Andersson är ledare på resan. Läs mer

KONTAKT
David Andersson, [email protected], tel 073-932 60 75

DETTA INGÅR

  • Boende i Müllerbyns fina fjällstugor.
  • Helpension med frukost, lunch och middag på Olarsgårdens fjällhotell.
  • Sex kvalitativa ledarledda träningspass.
  • Teoretisk och praktisk kurs i kartläsning för traillöpare.
  • Personlig löpteknik-analys med filmning
  • Slutstädning + sänglinne

KOSTNAD & ANMÄLAN
4 295 kr/person varav en bokningsavgift på 1 500 kr. Kortbetalning (Visa eller Mastercard) görs direkt via anmälningssystemet och anmälan är bindande. Anmälan är öppen från 1 oktober kl 20.00 fram till den 1 juni 2019 eller att resan har blivit fullbokad. Vi kommer att behöva transportera oss med bil till några av passen, om du har möjlighet att använda din bil vid de tillfällena så meddela det i anmälan. Du ersätts då i efterhand för körda mil under lägret.

RESEVILLKOR
Ladda ner resevillkoren (pdf)

Recensioner

”Ett väldigt bra läger med fantastiskt lyhörda och trevliga ledare. Om ett fortsättningsläger skulle arrangeras skulle jag med största sannolikhet anmäla mig!”

Deltagarenkät Fjälläger 2017

”Superinspirerande dagar med trevligt folk och många nya upplevelser!”

Deltagarenkät Fjälläger 2017

”Överlag ett jätteroligt och utvecklande läger!! Ni är väldigt duktiga på att handskas med människor, imponerande. ”

Deltagarenkät Fjälläger 2017

Kolla in våra andra resor

Österrike - Fullbokad

Sälenfjällen

previous arrow
next arrow
Slider

Prenumerera på vårt särskilda nyhetsbrev för löparresor

X
X