DEN SVENSKA

Trailkalendern

Din kalender med alla svenska traillopp. Här hittar du information om när loppen avgörs, var de arrangeras och vilka distanser som erbjuds.

Som arrangör av ett lopp kan du när som helst, kostnadsfritt, lägga till ditt arrangemang i kalendern. Det enda kriteriet är att det är ett traillopp. Använder ditt lopp EQ Timings anmälningstjänst finns möjlighet att ha en snygg direktlänk till anmälan och deltagarlista i Trailkalendern.

Lägg till lopp

Du som lopparrangör kan enkelt lägga till ditt lopp i Trailkalendern. Klicka på den blå knappen "Lägg till lopp". Tjänsten är kostnadsfri.

Lägg till lopp
Icebug Backyard Trail Spring Edition
Distans: 6 km, 16 km

Arrangör: Icebug Xperience

Icebug Backyard Trail är trailloppet på företag Icebugs egen bakgård i Jonsered. Efter två höstvarianter på Backyard Trail kommer nu det första vårloppet, som även är den 3:e deltävling i Trailrunning Sweden Store Trailtour 2019.

Billingen X-Trail
Distans: 5 km, 12 km

Arrangör: Billingen X-trail

2:a deltävlingen i Trailrunning Sweden Store Trailtour för dig som springer 12 km-klassen! Som vanligt så erbjuder vi utmanande banor med varierad terräng. Det ända du kan vara säker på är att du kommer att avsluta uppför slalombacken i Skövde.

Skatås ryggar
Distans: 7 km, 14 km, 21 km

Arrangör: IFK Göteborg Orientering

Skatås ryggar är Göteborgs största trail-tävling och går i området kring Skatås, Delsjöområdet och Knipeflågsbergen. Det går mestadels på mindre slingrande stigar men även större stigar. Banan är varierande med mestadels natursköna småstigar men även tuffa backar och tunga mosspassager. Tävlingscentrum är vid Lisebergs Camping Delsjön i Skatås, Göteborg. I tävlingen finns banorna fem ryggar, fyra ryggar och två ryggar samt ungdomsklasser och knattetrail. 2018 var det […]

EcoTrail Stockholm
Distans: 8 km, 16 km, 32 km, 45 km, 80 km

Arrangör: Team Nordic Trail

En av grundtankarna med Ecotrail Stockholm är att visa hur mycket fin natur och fina stigar för löpning det finns väldigt nära staden. Att ha målet i stadens centrala delar är viktigt för att målgången ska bli en riktig löparfest med mycket publik. De kungliga skogarna på Djurgården, Kaknäs och Hundudden är en del av […]

Sundsvall Trail
Distans: 2,5 km, 5 km, 10 km, 21 km

Arrangör: Sundsvalls OK

Vid Löruddens fiskeläger med anor från 1600-talet avgörs andra delen av Sundsvall Trail 2019 och oberoende av distans får löparna njuta av banor i klassisk SUT anda längs denna vackra kuststräcka. Släta gnejsklippor, gles knotig tallskog, öppna hedar, klapperstensfält, snabblöpta singletracks och sandstränder. Kuperingen är måttlig, utamaningen och upplevelsen så mycket mer än så. – […]

Blekinge River Trail
Distans: 9,5 km, 20 km, 50 km

Arrangör: OK Skogsfalken

Blekinge River Trail är trailloppet längs med Mörrumsån precis när bokskogen är som vackrast. Banorna slingrar sig längs med åns västra sida och vänder sedan hemåt på den motsatta. Banorna är mestadels stig med något inslag av grusväg. Ett lopp som måste upplevas! NYHET 2019! Ultra River 50km.

Edsvidsleden Trailrun
Distans: 14 km, 28 km

Arrangör: Aktiv Öresjö

Edsvidsleden Trailrun är ett 14 km långt terränglopp i Trollhättan. Banan går mestadels på klassisk vandringsled.

2XU Idre Fjällmaraton
Distans: 12 km, 28 km, 45 km

Arrangör: Trailrunning Sweden

Vi tycker att det är allas rätt att någon gång få känna sig oslagbar. Inte i förhållande till någon annan, utan i förhållande till dig själv. Oslagbar för att du uppnått något du inte trodde var möjligt. För att du vågat något du inte trodde du kunde. För att du tog dig ut i okända […]

previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
PlayPause
Slider

mars, 19

Inga lopp

X
X