Image is not available
trailresor med trailrunning sweden

Häng med oss till fjäll, berg, stränder. Med oss möter du nya miljöer, människor och upplevelser i löparskor.

Slider

Aktuella resor

Påsktrail Tjeckien

18-22 april 2019

NYHET! Våren 2019 blir det premiär för Påsktrail i Tjeckien! Resan bjuder på flera spännande och varierande naturområden. Här finns unika sandstensområden som inte går att hitta någon annanstans i Europa. Du får även springa i fjällmiljö, på gränsen till Polen och njuta av utsikten i fantastiska nationalparker på gränsen mot Tyskland.

Läs mer här

Fjälläger Sälen

27-30 juni 2019

På fjället mår du bra. Under den stora himlen är det du och de vidsträckta vyerna. Ja, och dina sköna träningskompisar så klart. Trailrunning Swedens Fjälläger betyder lustfylld löpning, go trötthet och grymt häng! Du får testa nya träningsformer som myrintervaller och orientering, du blir trött, skitig och – framför allt – glad.

Läs mer här

Trailresa Kroatien

12-19 oktober 2019

Att njuta av livet. Det är väl egentligen själva poängen med alltihop? Livsnjutning på vårt sätt betyder löpning längs vackra stränder och i berg med storslagna vyer. Det betyder också god mat med nya smaker och nya spännande platser. En stor dos skratt, glädje och gemenskap ingår, liksom avkoppling och tid att andas.

Läs mer här

Information

Resevillkor

Ta del av våra resevillkor innan du bokar din resa.

Läs mer här

Ledare & guider

Vi är väldigt stolta över kvalitén på våra ledare och guider. Personer med utbildning som löpcoach eller idrottstränare och elitidrottare som över tid tävlat på högsta internationella nivå under lång tid. Kontentan, en härlig mix av teoretisk och praktisk kunskap om löpning, naturen och en källa för inspiration.

Läs mer här

Kontakta oss

Sitt inte hemma med frågor och funderingar. Du kan närsomhelst maila oss frågor om resorna på [email protected] Det går också bra att ringa på 073-9326075.

Sagt & gjort

”Överlag ett jätteroligt och utvecklande läger!! Ni är väldigt duktiga på att handskas med människor, imponerande. ”

Deltagarenkät Fjälläger 2017

”Många saker jag är tacksam och extra glad över. Och ok, nöjd och stolt också. För det här var nytt och utmanande för mig. Och jag vill ha mer! 🙂 ”

Deltagarenkät Trailresa Kroatien 2017

”Ett väldigt bra läger med fantastiskt lyhörda och trevliga ledare. Om ett fortsättningsläger skulle arrangeras skulle jag med största sannolikhet anmäla mig!”

Deltagarenkät Fjälläger 2017

”Andraz och Matjas var otroligt duktiga och kunniga på att guida på de olika ställena vi besökte. Kul att få tips på löpteknik under passen. Mer sådant. Allmänt bra blandning av ledare som kunde bjuda på många intressanta diskussioner.”

Deltagarenkät Trailresa Kroatien 2017

”Superinspirerande dagar med trevligt folk och många nya upplevelser!”

Deltagarenkät Fjälläger 2017

”Underbar resa. Perfekt kombination av löpning/mat o dryck/sightseeing. Jag njöt! Haft en fantastisk vecka!”

Deltagarenkät Trailresa Kroatien 2017

Vill du få våra nyhetsbrev om trailresor, fyll i dina uppgifter nedan.

Image is not available
FJÄLLÄGER SÄLEN 2018
Image is not available
TRAILFEST VÅLÅDALEN 2018
Image is not available
FJÄLLÄGER SÄLEN 2016
previous arrow
next arrow
Slider
X
X