upptäck trailskor från
Hoka One One
Vår guide hjäper dig till rätt modell!
PlayPause
Slider

Om Hoka One One

Hoka One One grundades 2009 av de tidigare Salomon-anställda Nicolas Mermoud och Jean-Luc Diard. Målsättningen var att designa en sko som skulle tillåta snabbare utförslöpning och med en överdimensionerad sula med mer dämpning än någon annan sko. Idag är Hoka One One ett av de ledande varumärkena inom trailrunning och lockar inte minst utövare som vill springa lopp över ultradistans. 

Hoka One One Mafate 2 MHoka One One Mafate 2 W

Hoka One One Evo Mafate 2

Det här är en sko vi vill ha! Den är riktigt snygg och bara det höjer ju löpkänslan i vårsolen. När vi får den på foten blir det ännu bättre. Mafate är en följsam sko, ”trots” sin traditionella Hoka-uppbyggnad. Den är stabil men upplevs ändå som mjuk. Hela överdelen är lätt och luftig. Skon håller emot bra på stökigt underlag och vi får inga genomslag. Sulan i Vibram Megagrip ger bra grepp även när det är blött på stenarna.
Hoka One One Speedgoat 4 Wide MHoka One One Speedgoat 4 Wide W

Hoka One One Speedgoat 4 Wide

Gjorda för att kunna maxa löpningen utför i bergen. Och Speedgoat levererar verkligen på det! Inga genomslag av vassa stenar här inte, vi vågar verkligen ligga på utför. En perfekt sko för ultraloppet. Men om vi lämnar stigen känns skon för hög och ger inte tillräcklig kontakt med terrängen. En nyhet för i år är att den finns i två varianter – normal och wide med bredare passform. Vi testade och gillade den breda som var riktigt skön. Wide finns bara i Unisexmodell.
Hoka One One Speedgoat 4 Wide MHoka One One Speedgoat 4 Wide W

Hoka One One Speedgoat 4

Gjorda för att kunna maxa löpningen utför i bergen. Och Speedgoat levererar verkligen på det! Inga genomslag av vassa stenar här inte, vi vågar verkligen ligga på utför. En perfekt sko för ultraloppet. Men om vi lämnar stigen känns skon för hög och ger inte tillräcklig kontakt med terrängen. Här i två varianten med normal passform.
Spana in hela
TRAILSKOGUIDEN
ÖVER 30 MODELLER FRÅN DE STÖRSTA VARUMÄRKENA
PlayPause
Slider

Nyheter om Hoka One One

Upptäck andra varumärken

Altra
Arc'teryx
Hoka One One
Icebug
Merrell
NVII
ON
Salming
Salomon
Tecnica
Vibram
Fivefingers
VJ
Slider
X
X