BEHÅLL GREPPET OM TRAILSÄSONGEN 2020
PlayPause
Slider
Glädje, motivation och gemenskap

Trailrunning Sweden Virtual Series är för dig som inte vill gå miste om trailsäsongen 2020. När Covid-19 härjar över landet är det viktigt att vi inte träffar för mycket folk eller reser bort. Det innebär att i stort sett alla lopp är inställda i vår. För att behålla motivationen, glädjen och gemenskapen med andra traillöpare kör vi nu en virtuell serie med 8 lopp. För varje deltävling lottar vi ut priser från loppets sponsor till ett värde av ca 8 000 kr. Välj de deltävlingar som passar dig eller spring hela serien. Nu rockar vi trailvåren 2020!

#trsvirtualseries
DELTÄVLINGARNA I TRS VIRTUAL SERIES
23 maj
Salming
Trail 6 km

Kort och snabbt. Här ställs din kondition på sin spets. Hur fort klarar du 6 km traillöpning?

#trsvirtualseries
@salmingrunning

30 maj
Enervit
Distansrekord

Vad är ditt distansrekord? Kan du slå det? Här testar vi gränserna. Du anger ditt tidigare pers i anmälan och redovisar sedan den distans du sprang idag. Störst förbättring vinner!
#trsvirtualseries
@enervit.se

6 juni
Trailrunning Sweden
Team Trail 30 km

Vi firar Sverige och alla oss svenska traillöpare med en Team-Trail på Nationaldagen! Tillsammans med nya eller gamla löparkompisar bildar du ett lag med målet att sammanlagt tillryggalägga 30 km trail. Hur distansen fördelas inom laget är valfri och upplagd för taktik. Eftersom vi kör virtuellt kan dina lagkompisar befinna sig var som helst. Klä dig blågult och njut av vår natur!

#trsvirtualseries
@trailrunningswe

13 juni
Sweden Runners
Backyard Ultra

Ett varv på 6,7 km. Start varje hel timme. Du springer tills du inte orkar längre. En helt vanlig Backyard Ultra – fast virtuell. Paret Ekenstierna leder festen online.

Vem springer längst?

#trsvirtualseries
@swedenrunners

19 juni
Idre Fjäll
Städjan 1131

Midsommarafton är det svenskaste vi har. Richard Dybeck skrev nationalsången med inspiration från mytomspunna Städjan. Hon reser sig 1131 meter över havet och utgör midsommarens utmaning.

Ta 1131 höjdmeter – upp och ner, snabbast vinner!

#trsvirtualseries
@idrefjall

27 juni
Tecnica
Team Trail 50 km

Teama upp och ta 50 km tillsammans! Hur distansen fördelas inom laget är valfri och upplagd för taktik. Eftersom vi kör virtuellt kan dina lagkompisar befinna sig var som helst.

#trsvirtualseries
@tecnica_sports

PlayPause
Slider

Nyheter från Trailrunning Sweden Virtual Series

Slider
SKRIV UT DIN
NUMMERLAPP
I SAMARBETE MED
PlayPause
Slider
X
X