HeaderAD

Lopptips: Testa nya Icebug Backyard Trail

För ett år sedan flyttade Icebug ut sitt kontor till Jonsered för att komma närmare skogen. Den 22 oktober välkomnar företaget nu alla till sin egen bakgård för att delta i nya Icebug Backyard Trail

– När vi flyttade till Jonsered hittade vi den perfekta platsen för att testa våra produkter. Här är vi granne med urskogen, som erbjuder den rätta blandningen av orörd vildmark, små tekniska stigar och snabblöpt grusväg. Det är tre minuter från dörren till vår testbana, men också till att få komma ut i skogen varje dag och hämta lugn och energi, säger David Ekelund, vd för Icebug.

Den 22 oktober blir det premiär för Icebug Backyard Trail och över 300 löpare är redan anmälda.

– Icebug Backyard Trail är lätt att ta sig till – mindre än en kvart med pendeltåget från centrala Göteborg. Genom att skapa lättillgängliga lopp sänker vi trösklarna som annars hindrar människor från att komma ut, menar David Ekelund.

Distanserna är 8 eller 16 kilometer och man väljer själv om man vill springa eller vandra. Det kommer även att finnas ett 3 kilometer långt lopp för ungdomar och ett kort barnlopp för de allra minsta. För att maxa stämningen kommer det också att finnas musik, food trucks och en pop up-butik med extra bra priser på trailskor.

– Vi vill att alla ska känna sig välkomna, säger David Ekelund. Det handlar inte om att vara snabbast, utan att uppleva skogen och gemenskapen i att dela den upplevelsen.

Läs mer här

Liknande inlägg

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

X
X