Lyckad trailpremiär på Svampabanan i Skåne

Idag arrangerades premiären av Winter Cross Run i Tomelilla på Österlen. Loppet arrangerades på Svampabanan, välkänd i motocrosskretsar som värd för flera SM och VM i motocross. Cirka 220 deltagare stod på startlinjen...

Idag arrangerades premiären av Winter Cross Run i Tomelilla på Österlen. Loppet arrangerades på Svampabanan, välkänd i motocrosskretsar som värd för flera SM och VM i motocross.
Cirka 220 deltagare stod på startlinjen och fler av Skånes starkaste löpare fanns med, både i herr- och damklassen.
 [clear]
I långa herrklassen hade Hans Larsson från MAI och Daniel Karlsson från Revinge Sportklubb en stor ledning hela loppet även trots en fellöpning på cirka 300 meter som inte hindrade att de återtog ledningen direkt. Hans sprang sedan i mål som segrare på 30.31 min tätt följd av Daniel på 30.37 min. Peder Enoksson från Oxie tog tredjeplatsen på 31.11 min.
I damernas långa klass gjorde Amanda Nilsson en starkt insats och kom först i mål på 35.26 min (12:e tiden totalt), andraplatsen togs av ultralöparen Colette Coumans på tiden 38.33 min, medan Maria Göransson från Tetra Pak IF sprang in på tredjeplats med tiden 39.01 min.
[clear]
Det bjöds på tuffa backar på Svampabanan i Tomelilla dagens Winter Cross Run.
Det bjöds på tuffa backar på Svampabanan i Tomelilla dagens Winter Cross Run. Foto: Oskar Henriksson
[clear]
Freya Orban gjorde en riktig bra prestation i 4-km klassen där hon segrade på 19:28 min. På andra plats Marie Lennerhagen och Karin Björk tog tredje platsen. Segrare i herrarnas korta klass blev Johannes Andersson på tiden 15:45 min. På andra och tredje plats kommer Petter Löfstedt respektive Oskar Henriksson som gjorde inte bara ett starkt lopp men också en stor insats som funktionär!
 [clear]
För många deltagare var de många korta men branta backarna på den ovanliga banan en överraskande upptäckt!
 [clear]
Organisationen bakom Winter Cross Run var i efterhand väldigt nöjda med arrangemanget och hälsar att det självklart blir ett återkommande event.

Utvalda nyheter

Löpargrupper

För dig som vill upptäcka nya stigar på hemmaplan - ihop med andra.

Outnorth Trailtour

Vilka är landets bästa traillöpare över säsongen 2024? Vilket är det starkaste teamet? Från stränder, via klippor och fjäll till djupa skogar.

Trails of SWE c/o Dacia

Trails of SWE c/o Dacia är 4 lopp, 4 naturtyper, 4 sätt att uppleva vårt fantastiska land. Och 4 sätt att få använda hela din kapacitet, att våga vara grym.

Guider utrustning

Få hjälp inför ditt köp av skor, pannlampor eller löparryggsäck. I samarbete med Outnorth.

Trailkalendern

På fjället, längs havet, i skogen. Här hittar du alla svenska traillopp i en kalender.

Shop

Snyggkläderna, presentkort och löpargrupperna

Trailrunning Swedens Shop

Vi är sociala

Säger godmorgon med en bild från morgonens löptur. 💚 Skön temp, lite dimmigt. Fint!

Säger godmorgon med en bild från morgonens löptur. 💚 Skön temp, lite dimmigt. Fint! ...

5 2
Runstreak day 1373

4 varv på spåret i Sätila. Grymma backar vilket kändes i benen efteråt.

//

Follow me on Instagram and now youtube!
https://www.youtube.com/channel/UCMbCcsHJoABtlutORSxGkrg

#swedenrunners #running #runningmotivation #icebug #garmin #trailrunningsweden  #löparglädje #instarunners #summerrunning #runstreak #loverunning #blioslagbar #runstreaksverige2024 #älskarlöpning #instarunnerteam #trailsportswear #stravarun #stravarunning #sverigespringer #börjesalming #idrefjallmara #bergsprings #love2run #idrefjällmaraton #runstreak2024 #runstreaksverige #garminfenix #kullamannen #ultrarunning

Runstreak day 1373

4 varv på spåret i Sätila. Grymma backar vilket kändes i benen efteråt.

//

Follow me on Instagram and now youtube!
https://www.youtube.com/channel/UCMbCcsHJoABtlutORSxGkrg

#swedenrunners #running #runningmotivation #icebug #garmin #trailrunningsweden #löparglädje #instarunners #summerrunning #runstreak #loverunning #blioslagbar #runstreaksverige2024 #älskarlöpning #instarunnerteam #trailsportswear #stravarun #stravarunning #sverigespringer #börjesalming #idrefjallmara #bergsprings #love2run #idrefjällmaraton #runstreak2024 #runstreaksverige #garminfenix #kullamannen #ultrarunning
...

4 1
Startar min vecka med att tänka på härlig traillöpning. Hur startar du din? Toppar du mig?

Halvliggandes i en solstol ute under tak medans regnet smattrar på. Rätt så mysigt ändå även om jag helst hade velat ha kraft att typ springa i regnet istället. Att stå upp för länge gör mig svimfärdig så jag antar att jag får hålla ut ett tag till. Men om man ska se det från den ljusa sidan så har jag ingen måndagsångest iaf 🥳🥳

’
’
#traillöpning #trailrunningsweden #trailrunning #fjällöpning #mountainrunning #terränglöpning #trail #jagspringer #jagärlöpare #löpning #runningmotivation #runninginspiration

Startar min vecka med att tänka på härlig traillöpning. Hur startar du din? Toppar du mig?

Halvliggandes i en solstol ute under tak medans regnet smattrar på. Rätt så mysigt ändå även om jag helst hade velat ha kraft att typ springa i regnet istället. Att stå upp för länge gör mig svimfärdig så jag antar att jag får hålla ut ett tag till. Men om man ska se det från den ljusa sidan så har jag ingen måndagsångest iaf 🥳🥳#traillöpning #trailrunningsweden #trailrunning #fjällöpning #mountainrunning #terränglöpning #trail #jagspringer #jagärlöpare #löpning #runningmotivation #runninginspiration
...

0 9

Podcast

Vi gillar traillöpning och vi gillar att snacka! Därför blev Trailrunningpodden och Idre Fjällmaratonpodden till. I Trailrunningpodden möter Elisabeth löpare och profiler för att snacka om trailrunning, träning, mål och äventyr. I Idre Fjällmaratonpodden går hon på djupet i fjällmaraton och fjällöpning.

Nyhetsbrev

Trailrunning Sweden AB
Hästtorget 6, 312 30 Laholm
VAT-nr SE559145416901
Email: [email protected]


Lägger till i kundvagnen

  • x
X
X