Uttagen till VM!

En lång vårsäsong börjar lida mot sitt slut. Endast ett lopp kvar och det är världens största orienteringsstafett som går i Finland nu till helgen. Kommer bli grymt kul att springa stafett igen med klubben! Något annat som är helt fantastisk kul är att jag ska springa VM i sommar. På hemmaplan dessutom, då VM ...

IMG_0470

En lång vårsäsong börjar lida mot sitt slut. Endast ett lopp kvar och det är världens största orienteringsstafett som går i Finland nu till helgen. Kommer bli grymt kul att springa stafett igen med klubben!

Något annat som är helt fantastisk kul är att jag ska springa VM i sommar. På hemmaplan dessutom, då VM i år arrangeras i Strömstad i augusti. Att någon gång springa VM har varit mitt mål i många år, men det har varit ett drömmål som jag har accepterat att det ligger lite längre fram i tiden. Jag har försökt att ta små steg i rätt riktning och inte rusa iväg för snabbt. Att springa EM kändes som ett tufft men rimligt mål för 2016, och det fick jag ju också göra (för den intresserade finns mer att läsa om EM här: långdistans, medeldistans & stafett, veckan i stort). En fantastisk upplevelse och mitt första stora internationella mästerskap på seniornivå.

Efter EM hade vi uttagningstävlingar till VM, just nere i skogarna kring Strömstad, och efter att ha presterat riktigt bra där (läs mer om VM-testerna här) så fick alltså jag en av de hårt eftertraktade VM-biljetterna, till medeldistansen den 23 augusti. Det här är så stort och jag är så stolt och glad att jag har tagit mig hit! Det kommer bli en helt fantastisk vecka och jag ska njuta av varje del i uppladdningen under sommaren fram till VM, och på plats under veckan.

Kom och heja på oss den 20-27 augusti i Strömstad vetja!

vmlaget2016_final

Utvalda nyheter

Utvalda traillopp

Trailrunning Swedens lopp

Löparresor

Vi är sociala

Följ våra kanaler

#trailrunningsweden

Share the passion of trail

Sommarmorgon - ett av de vackraste orden? #idrefjällmaraton #blioslagbar #salming #idrefjäll #enervit #polar #mtigersports #flowlife #uswe #idre #trailrunningsweden #dalarna ...

💜Gissa om jag gillar detta?🤩🥳🏃🏼‍♀️🏃🏽‍♂️👚🩳🧢

Idag har jag hjälpt till hos 2xu_nordics i montern på gbgvarvet expo, snackat kläder, träning och löpning med löparna som går förbi och ska köpa det där sista till loppet på lördag.

💜Jag har pratat men framförallt lyssnat och fått hela livshistorier bara genom att fråga vad de söker… historier om skador, rehab, barnafödande, flytta upp startgrupp och oron hos förstagångslöpare. SÅ intressant! SÅ härligt! (Jag kan berätta att oro och lite nervositet inför loppet är den samma oavsett startgrupp.😜) Vi snackade även lite trail och ultralöpning och att springa för glädje och mindre prestation. Medan några absolut springer för att göra sitt allra snabbaste varv! Så coolt!🚀🚀🚀

💜Jättekul att träffa alla härliga förväntansfulla löpare som laddar inför lördag. Nu känns det om möjligt ännu roligare att springa Varvet och vara en del av festen.
Men först har jag turen att få hjälpa till i morgon oxå, så hämtar du nummerlapp på fredag får du komma förbi och snacka lite!💜💜💜
#finishlinesareeverywhere
2xu_nordics #2xunordics
...

Idag blev det en sån där bra bara springa och må bra runda. Hade lite koll på klockan eftersom jag skulle hämta sonen från träningen men bortsett från det så var det fullt fokus på #löpglädje 🏃🏻‍♂️

#löpare #löpning #runner #running #run #träning #löparglädje #instarunners #laufen #älskalöpning #fitover40 #runningterritory #runnersofinstagram #runningcommunity #instarun #runnerslife #runlife #instarunning #runningmotivation #trailrunning #trailrunningsweden #löparglädje #runacademy
...

Trailsnack

Vårt diskussionsforum på Facebook

 

Facebook Posts

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
5 days ago

Microföreläsning "Stärk din hälsa i naturen" på måndag!
Nyfiken på hur du kan stärka din hälsa bara genom att ta dig ut i naturen? Vad händer rent fysiologiskt men också mentalt och emotionellt? Välkommen på en kostnadsfri microföreläsning över zoom där du får lära dig mer om naturens fantastiska läkande kraft! Jag berättar också kort om mig och MINDA Utveckling.
Välkommen att ansluta :-) [#naturhälsa](www.linkedin.com/feed/hashtag/?keywords=naturh%C3%A4lsa&highlightedUpdateUrns=urn%3Ali%3Aactivity...) [#naturen](www.linkedin.com/feed/hashtag/?keywords=naturen&highlightedUpdateUrns=urn%3Ali%3Aactivity%3A69313...) [#hälsa](www.linkedin.com/feed/hashtag/?keywords=h%C3%A4lsa&highlightedUpdateUrns=urn%3Ali%3Aactivity%3A69...) [#microföreläsning](www.linkedin.com/feed/hashtag/?keywords=microf%C3%B6rel%C3%A4sning&highlightedUpdateUrns=urn%3Ali...)

Du kan välja mellan två tillfällen på måndag den 16 maj.
Tillfälle 1 kl. 8.15-8.45
Tillfälle 2 kl. 19.30-20.99

**Den 16 maj klockan 8.15-8.45
**Join Zoom Meeting
[lnkd.in/d5_92jzc](lnkd.in/d5_92jzc)

Meeting ID: 885 8460 5931
Passcode: 271704

**Den 16 maj klockan 19.30-20.00
**Join Zoom Meeting
[lnkd.in/d65vdZ3G](lnkd.in/d65vdZ3G)

Meeting ID: 818 8107 6206
Passcode: 922086
... Se merSe mindre

Microföreläsning Stärk din hälsa i naturen på måndag!
 Nyfiken på hur du kan stärka din hälsa bara genom att ta dig ut i naturen? Vad händer rent fysiologiskt men också mentalt och emotionellt? Välkommen på en kostnadsfri microföreläsning över zoom där du får lära dig mer om naturens fantastiska läkande kraft! Jag berättar också kort om mig och MINDA Utveckling.
 Välkommen att ansluta :-) [#naturhälsa](https://www.linkedin.com/feed/hashtag/?keywords=naturh%C3%A4lsa&highlightedUpdateUrns=urn%3Ali%3Aactivity%3A6931379016830443520) [#naturen](https://www.linkedin.com/feed/hashtag/?keywords=naturen&highlightedUpdateUrns=urn%3Ali%3Aactivity%3A6931379016830443520) [#hälsa](https://www.linkedin.com/feed/hashtag/?keywords=h%C3%A4lsa&highlightedUpdateUrns=urn%3Ali%3Aactivity%3A6931379016830443520) [#microföreläsning](https://www.linkedin.com/feed/hashtag/?keywords=microf%C3%B6rel%C3%A4sning&highlightedUpdateUrns=urn%3Ali%3Aactivity%3A6931379016830443520)
 
 Du kan välja mellan två tillfällen på måndag den 16 maj.
 Tillfälle 1 kl. 8.15-8.45
 Tillfälle 2 kl. 19.30-20.99
 
 **Den 16 maj klockan 8.15-8.45
 **Join Zoom Meeting
 [https://lnkd.in/d5_92jzc](https://lnkd.in/d5_92jzc)
 
 Meeting ID: 885 8460 5931
 Passcode: 271704
 
 **Den 16 maj klockan 19.30-20.00
 **Join Zoom Meeting
 [https://lnkd.in/d65vdZ3G](https://lnkd.in/d65vdZ3G)
 
 Meeting ID: 818 8107 6206
 Passcode: 922086

Kommentarer på Facebook

Ohå, inteesant!

1 week ago

Hej vänner.
Sprang det roliga (men betydligt tuffare än trodde) Norden Ark Trail 30km förra helgen.
Såg minst en med gopro, då jag själv glömde ta bilder (hade def. tiden att göra det) söker jag bilder/film.

Så efterlyser bilder eller film om någon har det.

För er andra kan jag rekommendera loppet nästa år. Kul men tuff
... Se merSe mindre

Kommentarer på Facebook

Tog bara selfies annars😂

Fantastiskt lopp 🤩 jag tog tyvärr inte så många bilder men här kommer ett par stycken 😃

Filmade och la upp på min sida... tyvärr så var jag så långsam så de va inte många andra löpare med i filmerna 😝 mest undertecknadesc"stånkande" 😉 m.facebook.com/story.php?story_fbid=10228535901047070&id=1369566766&sfnsn=mo

Vilka vyer! Noterat till nästa år🙂

View more comments

1 week ago

Helt nya, använda för 30 minuters promenad utomhus i torrväder. Storlek EU 43.5. Köptes för en månad sedan för 1795.-

Pris: 1000.-

Upphämtning i Söderort, betalning med Swish.
... Se merSe mindre

Helt nya, använda för 30 minuters promenad utomhus i torrväder. Storlek EU 43.5. Köptes för en månad sedan för 1795.-

Pris: 1000.-

Upphämtning i Söderort, betalning med Swish.

Kommentarer på Facebook

hur är dessa i storlekarna?

2 weeks ago

Någon som har ett par gaiters över till Altra Lone Peak? (Dvs original Altra, inte något annat märke) och kan tänkas sälja till mig. Storlek small 😁 ... Se merSe mindre

Hämta fler

Poddar

Här samlar vi alla för Trailrunningpodden och Idre Fjällmaratonpodden. Trevlig lyssning!

 

Nyhetsbrev

Prenumerera på våra nyhetsbrev och få tillgång till specialerbjudanden.

 

Meny

X
X