DNS Jättelångt

Det blev tyvärr en DNS i Jättelångt i lördags. Jag hade sett fram emot loppet och hade hört mycket gott om både arrangemang och bana men det är mycket...

17 juni, 2017 |

Det blev tyvärr en DNS i Jättelångt i lördags. Jag hade sett fram emot loppet och hade hört mycket gott om både arrangemang och bana men det är mycket som ska klaffa för att ta sig an en sådan utmaning. Man ska vara förberedd både fysiskt och mentalt och det kräver i sin tur att både livs- och vardagspussel klaffar. Jag tror på att se till helheten när det gäller träning, jobb, familjeliv och att ta sig an långa lopp och utmaningar. Är man stressad på jobbet så kanske kroppen behöver en lugn tur i skogen istället för ett tufft intervallpass. Har man knappt sovit för att barnen är sjuka så kanske man behöver få vila istället för att träna, osv.

Inför loppet kände jag mig hyfsat balanserad även om hösten och våren varit en utmaning på framför allt det mentala planet. Men när det var dags att ställa sig på startlinjen så kom livet emellan. Min yngsta dotter behövde mig och då vill jag finnas för henne. Det finns inget som är viktigare än mina barn och att prioritera mellan att springa ett lopp eller att finnas för min dotter kommer alltid att vara enkelt. Jag ställer om siktet och hoppas på att få revansch nästa år. <3

Alla ställs vi inför val och prioriteringar

 

Senaste blogginläggen

  • Pryltest - Craft Nordlite Ultra / Pure Trail Niclas Bergqvist
    Läs mer
  • Men. Du är väl aldrig sjuk? Andreas Lundblad
    Läs mer
  • Att komma dit man är Malin Tidqvist
    Läs mer
  • 10 månader mot 10 mil - my experience Sara Costa
    Läs mer
Se alla våra Inspiratörer

Löpargrupper

För dig som vill upptäcka nya stigar på hemmaplan - ihop med andra.

Outnorth Trailtour

Vilka är landets bästa traillöpare över säsongen 2024? Vilket är det starkaste teamet? Från stränder, via klippor och fjäll till djupa skogar.

Trails of SWE c/o Dacia

Trails of SWE c/o Dacia är 4 lopp, 4 naturtyper, 4 sätt att uppleva vårt fantastiska land. Och 4 sätt att få använda hela din kapacitet, att våga vara grym.

Guider utrustning

Få hjälp inför ditt köp av skor, pannlampor eller löparryggsäck. I samarbete med Outnorth.

Trailkalendern

På fjället, längs havet, i skogen. Här hittar du alla svenska traillopp i en kalender.

Shop

Snyggkläderna, presentkort och löpargrupperna

Trailrunning Sweden AB
Hästtorget 6, 312 30 Laholm
VAT-nr SE559145416901
Email: [email protected]


Lägger till i kundvagnen

  • x
X
X