Löparfest i Chamonix

Uppdateringen här på bloggen har varit dålig på senaste tiden. Men när det är så är det oftast av en bra anledning – fram till mitten av augusti hade jag fullt upp på fjällstationen, efter det var jag en vecka i Tyskland och nu är jag en vecka i Chamonix för UTMB med TNT och Salomon-gänget. Springer tyvärr inte själv i år, men nästa år, då ska jag också korsa den där mållinjen på nåt av loppen! Och på måndag styr jag kosan mot Sverige igen efter ca 2.5 månader i Alperna. Tiden går fort när man har roligt..

Jag ska se till att skriva ett längre och mer utförligt inlägg om sommarens äventyr, men tills dess får ni i alla fall en bildbomb av dagarna i Chamonix hittills. I tisdags tog jag en tur 1500 hm upp till Aiguille de Varan med Roxen, Robin, Alex och Erik. I går, onsdags, blev det en ungefär lika lång tur upp till Le Brevent här i Chamonix. Fick igår bevittna Mimmi vinna TDS överlägset och Emelie komma tvåa på OCC idag. Utöver det har det regnat hela dagen idag och vi har mest hejat på alla dyngsura hjältar som kommit i mål på TDS och OCC. Imorgon är det även start för UTMB.

Det har varit en fantastisk sommar i bergen, men jag ser ändå fram emot att komma hem till Sverige igen och sätta igång med nya spännande projekt. Nästa vecka till exempel, då tar jag nattåget till Jämtland för att leda mitt allra första TNT-läger vid Jämtlandstriangeln. Spännande!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Spännande lopp

sön15maralldayFeaturedÅhus TrailRun5 km, 10 km, 21 kmLandskap:Skåne

sön15mar07:0015:00FeaturedEdsvidsleden Trailrun14 km, 28 km, 56 kmLandskap:Västergötland

sön19apralldayFeaturedIsaberg 50010,5 kmLandskap:Småland

lör09majalldayalldayFeaturedKolmårdstrailen0,5 km, 6 km, 10 km, 21 kmLandskap:Östergötland

sön17majalldayalldayFeaturedIcebug Backyard Trail Spring Edition6 km, 16 kmLandskap:Göteborg

lör22aug04:0019:00FeaturedIdre Fjällmaraton12 km, 28 km, 45 km, 84 kmLandskap:DalarnaAnmälanDeltagare

04sepallday06alldayFeaturedIcebug Xperience West Coast Trail74 km (23 km + 29 km +22 km)Landskap:Bohuslän

Nyhetsbrev

Senaste podcasts

Inspiratörer

 • Spring med vilken kropp du vill! Peter Lindquist
  Läs mer
 • In i vinternatten igen Bo Johansson
  Läs mer
 • Förenkla vardagen med matkasse Fanny Ahlfors
  Läs mer
 • De viktigaste inläggen är svårast att skriva Andreas Lundblad
  Läs mer
Se alla våra Inspiratörer

Löparresor med Trailrunning Sweden

Våra löparresor och träningsläger är speciellt skapade för traillöpare. Resornas fokus ligger på upplevelser och att upptäcka ny vacker natur, äventyrslöpning helt enkelt! Vi brukar säga att en träningsresa med Trailrunning Sweden är till för dig som är nyfiken, som vågar utmana dig själv och som tror att livet bara kommer en gång.Våra löparresor passar traillöpare på olika nivåer. Genom att erbjuda olika längder och hastigheter på löppassen, får både elitmotionären och den som mixar jogg med promenad sitt lystmäte. Alla får träning! För att få ut det bästa av resan är det dock bra om du orkar jogga ca 10 km.

TRAILRUNNING SWEDEN
LÖPARRESOR
TRAILRUNNING SWEDEN
LÖPARRESOR
2020
PlayPause
Slider

Trailrunning Sweden Store

Trailrunning Sweden Store är webbutiken som är helt specialiserad på en enda målgrupp - människor som älskar löpning i skog och berg. I Trailrunning Sweden Store har vi grejerna som höjer din traillöpning till nya sköna nivåer. Här hittar du bara det som gäller trailrunning. Vi har sållat bort allt annat. Här kan du känna dig trygg med att du får hjälp och råd från personer som verkligen kan traillöpning.

Specialist

trailskor

Löparkläder

kittad för äventyr

Ryggsäckar

Utmana mörkret

Pannlampor

Traillöparens alla

tillbehör

previous arrow
next arrow
Slider
X
X