Startklar har bytt försäkringsbolag

Inlägget presenteras i samarbete med försäkringen Startklar.

Idrottsförsäkringarna Startklar och Startklar Plus har efter 17 år bytt försäkringsgivare från Folksam till Svedea, ett svenskt modernt försäkringsbolag med inriktning på specialförsäkringar. Startklar och Startklar Plus är kombinerade avbeställnings- och olycksfallsförsäkringar som kan tecknas både i små och stora motions- och tävlingsarrangemang.

Startklar och Startklar Plus är välkända och marknadsledande i sitt slag. Försäkringarna återbetalar utan självrisk vid sjukdom eller skada anmälningsavgiften till ett motions- och tävlingsarrangemang som man anmält sig till och olycksfallsförsäkringen som ingår gäller från dörr till dörr vid deltagande i ett arrangemang. I Startklar Plus gäller olycksfallsförsäkringen även vid alla träningstillfällen under året.<
– Startklar och Startklar Plus är starka och välrenommerade varumärken på marknaden för idrottsförsäkringar. Vi är glada över att Svedea tar över som ny försäkringsgivare och ser fram emot att nå nya målgrupper på idrottsförsäkringsmarknaden. Vi ser även fram emot ett ömsesidigt givande samarbete med de arrangörer av motions- och tävlingsarrangemang som har valt Startklar och Startklar Plus säger Håkan Strömberg, som tillsammans med en kollega tagit fram försäkringarna.

Som arrangör av traillopp bör du ha en strategi för hur du hanterar anmälda deltagare som inte kan komma till start på grund av skada eller sjukdom menar David Andersson på Trailrunning Sweden.
– Det här är vanligt förekommande och något som kan ta mycket tid. Visst vill man som arrangör vara deltagare tillmötes. Dock är det viktigt att vara tydlig med vad som gäller direkt i anmälningsskedet. Att tipsa deltagaren om en försäkring som Startklar kan vara taktiskt att ha med om man som arrangör väljer att ha en bindande anmälan.

För mer information kontakta:
Håkan Strömberg
Epost: [email protected]
Mobil: 0708-45 21 77

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Spännande lopp

sön20oktalldayalldayFeaturedIcebug Backyard Trail0,4 km, 3 km, 8 km, 16 kmLandskap:GöteborgAnmälan

lör26okt18:0020:00FeaturedNight Trail Run5 km, 10 km, 30 kmLandskap:Stockholm

lör02novalldayalldayFeaturedKullamannen Trail12 km, 22 km, 44 kmLandskap:Skåne

sön15maralldayFeaturedÅhus TrailRun5 km, 10 km, 21 kmLandskap:Skåne

sön15mar07:0015:00FeaturedEdsvidsleden Trailrun14 km, 28 km, 56 kmLandskap:Västergötland

lör27junalldayalldayFeaturedBocksten TrailRun5 km, 12 km, 23 km, 46 kmLandskap:Halland

lör22aug04:0019:00FeaturedIdre Fjällmaraton12 km, 28 km, 45 km, 84 kmLandskap:DalarnaAnmälanDeltagare

Nyhetsbrev

Inspiratörer

 • Träningsparadiset Lost Villa Fanny Ahlfors
  Läs mer
 • Löpargrupper i Göteborg del 3 - Forest Femmes Gunilla Kidmark
  Läs mer
 • Drygt 2 veckor efter op. Fysparet
  Läs mer
 • Broken. Madelene Jansson
  Läs mer
Se alla våra Inspiratörer

Löparresor med Trailrunning Sweden

Våra löparresor och träningsläger är speciellt skapade för traillöpare. Resornas fokus ligger på upplevelser och att upptäcka ny vacker natur, äventyrslöpning helt enkelt! Vi brukar säga att en träningsresa med Trailrunning Sweden är till för dig som är nyfiken, som vågar utmana dig själv och som tror att livet bara kommer en gång.Våra löparresor passar traillöpare på olika nivåer. Genom att erbjuda olika längder och hastigheter på löppassen, får både elitmotionären och den som mixar jogg med promenad sitt lystmäte. Alla får träning! För att få ut det bästa av resan är det dock bra om du orkar jogga ca 10 km.

uswe sandstone camp

Idre Fjällmaraton
buss & boende

previous arrow
next arrow
Slider

Trailrunning Sweden Store

Trailrunning Sweden Store är webbutiken som är helt specialiserad på en enda målgrupp - människor som älskar löpning i skog och berg. I Trailrunning Sweden Store har vi grejerna som höjer din traillöpning till nya sköna nivåer. Här hittar du bara det som gäller trailrunning. Vi har sållat bort allt annat. Här kan du känna dig trygg med att du får hjälp och råd från personer som verkligen kan traillöpning.

Specialist

trailskor

Löparkläder

kittad för äventyr

Ryggsäckar

Utmana mörkret

Pannlampor

Traillöparens alla

tillbehör

previous arrow
next arrow
Slider
X
X