Hälsingebrudar och duon Hallor & Hindér segrade i Night Snow Run Vemdalen

Zara Lundgren & Helena Fernström och Anton Hallor med sin duopartner Gustav Hindér segrade på den längre distansen 10 km i den andra upplagan av Night Snow Run Vemdalen.

I den magiska januarikvällen kom nästan tvåhundra deltagare till start i den andra upplagan av löpartävlingen som genomfördes i fjällterrängen runt Vemdalsskalet. Fördelat på distanserna 10 km och 6 km. Segrare i damduoklassen 10 km blev teamet Hälsingebrudar där Zara Lundgren & Helena Fernström vann med segertiden 1:04:50.
-Det kändes fantastiskt roligt att springa i mål som segrare! Det är ju ändå en väldigt tuff bana med en rejäl stigning i början, säger Zara och Helena.

I herrduoklassen 10 km blev det ett tufft race där Team Åsarna Skicenter, med fjolårsvinnaren Victor Hallquist & Jesper Thor, drog hårt från början upp mot Jaktstugan. Efter passeringen på Skalets torg satte teamet från Storhogna Högfjällshotell & Spa in stöten.
-Vi krigade oss upp för sista backen & tryckte på riktigt hårt hela vägen ner säger Anton & Gustav. Segertiden landade på 50:51.

Det fanns även en mixdouklass över 10km som vanns av Frida Nilsson & Dennis Bergström, Örebro på tiden 1:00:56.
I damduoklassen 6 km segrade Jenny Blomdahl och Adina Johansson, Östersund på tiden 45:01 och i herrduoklassen var Richard Mohammar och Marcus Stenberg, Stockholm först över mållinjen på tiden 51:27. Jenny Hofvander och Andreas Calleberg, Vemdalen vann Mixduoklassen och där stannade klockan på 47:41.
– Vi är riktigt nöjda med eventet och den fantastiska atmosfären som deltagarna, publiken & våra funktionärer skapar! Det tillsammans med den positiva responsen från partners sporrar oss att utveckla tävlingen inför framtiden, berättar Petter Bromée, tävlingsarrangör.

Länk till fullständiga resultat

FOTO: Vemdalen Foto Kalle Vertergård

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Spännande lopp

sön15maralldayFeaturedÅhus TrailRun5 km, 10 km, 21 kmLandskap:Skåne

sön15mar07:0015:00FeaturedEdsvidsleden Trailrun14 km, 28 km, 56 kmLandskap:Västergötland

sön19apralldayFeaturedIsaberg 50010,5 kmLandskap:Småland

lör09majalldayalldayFeaturedKolmårdstrailen0,5 km, 6 km, 10 km, 21 kmLandskap:Östergötland

sön17majalldayalldayFeaturedIcebug Backyard Trail Spring Edition6 km, 16 kmLandskap:Göteborg

lör22aug04:0019:00FeaturedIdre Fjällmaraton12 km, 28 km, 45 km, 84 kmLandskap:DalarnaAnmälanDeltagare

04sepallday06alldayFeaturedIcebug Xperience West Coast Trail74 km (23 km + 29 km +22 km)Landskap:Bohuslän

Nyhetsbrev

Senaste podcasts

Inspiratörer

 • Spring med vilken kropp du vill! Peter Lindquist
  Läs mer
 • In i vinternatten igen Bo Johansson
  Läs mer
 • Förenkla vardagen med matkasse Fanny Ahlfors
  Läs mer
 • De viktigaste inläggen är svårast att skriva Andreas Lundblad
  Läs mer
Se alla våra Inspiratörer

Löparresor med Trailrunning Sweden

Våra löparresor och träningsläger är speciellt skapade för traillöpare. Resornas fokus ligger på upplevelser och att upptäcka ny vacker natur, äventyrslöpning helt enkelt! Vi brukar säga att en träningsresa med Trailrunning Sweden är till för dig som är nyfiken, som vågar utmana dig själv och som tror att livet bara kommer en gång.Våra löparresor passar traillöpare på olika nivåer. Genom att erbjuda olika längder och hastigheter på löppassen, får både elitmotionären och den som mixar jogg med promenad sitt lystmäte. Alla får träning! För att få ut det bästa av resan är det dock bra om du orkar jogga ca 10 km.

TRAILRUNNING SWEDEN
LÖPARRESOR
TRAILRUNNING SWEDEN
LÖPARRESOR
2020
PlayPause
Slider

Trailrunning Sweden Store

Trailrunning Sweden Store är webbutiken som är helt specialiserad på en enda målgrupp - människor som älskar löpning i skog och berg. I Trailrunning Sweden Store har vi grejerna som höjer din traillöpning till nya sköna nivåer. Här hittar du bara det som gäller trailrunning. Vi har sållat bort allt annat. Här kan du känna dig trygg med att du får hjälp och råd från personer som verkligen kan traillöpning.

Specialist

trailskor

Löparkläder

kittad för äventyr

Ryggsäckar

Utmana mörkret

Pannlampor

Traillöparens alla

tillbehör

previous arrow
next arrow
Slider
X
X