Bra fart i Tjust Trail Run

Cirka 170 löpare lockades till Västervik för att springa Tjust Trail Run i strålande vårväder. Loppet genomfördes för fjärde året och som vanligt bjöds det på nya banor.
– Vårt mål är att det ska vara fler höjdmeter, snirkligare stigar och en härligare upplevelse för löparna än föregående år. Baserat på vad deltagarna sade, så har vi lyckats med det – det var idel positiva ordalag, berättar tävlingsledaren Daniel Hallgren i Tjust Bike & Running Club.

På den längre distansen, 15 km, var David Kasselstrand snabbast med tiden 1.06 och Maria Wallén knep förstaplatsen bland damerna på 1.26. På den kortare banan som mäter 8 km, vann Christophe Zaninotti på 35.32 och Julia Olsson sprang hem damsegern på 40.54.
– Tjust Trail Run är framför allt ett motionslopp men några snabba kanoner hade hittat hit, vilket märktes i resultatlistorna. Alla verkade trivas i den bitvis krävande terrängen och loppet fick en underbar inramning, säger Daniel.

– Tjust Trail Run Junior lockade några få tappra barn och ungdomar, vi hoppas på en ökning till nästa år. Loppet är ett motionslopp och genomfördes utan tidtagning, säger Daniel.

Alla resultat Tjust Trail Run

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Spännande lopp

lör26okt18:0020:00FeaturedNight Trail Run5 km, 10 km, 30 kmLandskap:Stockholm

lör02novalldayalldayFeaturedKullamannen Trail12 km, 22 km, 44 kmLandskap:Skåne

sön15maralldayFeaturedÅhus TrailRun5 km, 10 km, 21 kmLandskap:Skåne

sön15mar07:0015:00FeaturedEdsvidsleden Trailrun14 km, 28 km, 56 kmLandskap:Västergötland

lör27junalldayalldayFeaturedBocksten TrailRun5 km, 12 km, 23 km, 46 kmLandskap:Halland

lör22aug04:0019:00FeaturedIdre Fjällmaraton12 km, 28 km, 45 km, 84 kmLandskap:DalarnaAnmälanDeltagare

Nyhetsbrev

Inspiratörer

 • Vi testar Icebugs sko NewRun! Bröderna Backa
  Läs mer
 • Kan jag kalla mig löpare? Malin Tidqvist
  Läs mer
 • Satsning på längdskidåkning i vinter! Gunilla Kidmark
  Läs mer
 • Träningsparadiset Lost Villa Fanny Ahlfors
  Läs mer
Se alla våra Inspiratörer

Löparresor med Trailrunning Sweden

Våra löparresor och träningsläger är speciellt skapade för traillöpare. Resornas fokus ligger på upplevelser och att upptäcka ny vacker natur, äventyrslöpning helt enkelt! Vi brukar säga att en träningsresa med Trailrunning Sweden är till för dig som är nyfiken, som vågar utmana dig själv och som tror att livet bara kommer en gång.Våra löparresor passar traillöpare på olika nivåer. Genom att erbjuda olika längder och hastigheter på löppassen, får både elitmotionären och den som mixar jogg med promenad sitt lystmäte. Alla får träning! För att få ut det bästa av resan är det dock bra om du orkar jogga ca 10 km.

uswe sandstone camp

Idre Fjällmaraton
buss & boende

previous arrow
next arrow
Slider

Trailrunning Sweden Store

Trailrunning Sweden Store är webbutiken som är helt specialiserad på en enda målgrupp - människor som älskar löpning i skog och berg. I Trailrunning Sweden Store har vi grejerna som höjer din traillöpning till nya sköna nivåer. Här hittar du bara det som gäller trailrunning. Vi har sållat bort allt annat. Här kan du känna dig trygg med att du får hjälp och råd från personer som verkligen kan traillöpning.

Specialist

trailskor

Löparkläder

kittad för äventyr

Ryggsäckar

Utmana mörkret

Pannlampor

Traillöparens alla

tillbehör

previous arrow
next arrow
Slider
X
X