Är du Startklar?

I SAMARBETE MED STARTKLAR

Försäkringar tillhör för de flesta den där mindre spännande admin-delen av livet. Det är ju så mycket roligare att sticka ut och springa en runda än att titta över sina försäkringar. Men, OM olyckan skulle vara framme – kanske i form av en olycklig snubbling på en rot – så kan försäkringen göra ditt liv lättare. Vi tog ett snack med Håkan Strömberg på försäkringen Startklar.

– Generellt är vi svenskar välförsäkrade, en vanlig missuppfattning är dock att det ingår en olycksfallsförsäkring i hemförsäkringen, vilket inte stämmer. Däremot ingår vissa skadehändelser som kan inträffa på en resa, i reseskyddet i hemförsäkringen, berättar Håkan.

Han uppmanar oss att gå igenom alla våra försäkringar om något skulle hända.
– Du kan vara försäkrad på ställen som du först inte tänker på, genom din arbetsgivare, genom facket om du är med där, osv. Om du har flera försäkringar så kan du ha rätt till ersättning från dem alla vid ett olycksfall.

Försäkringen Startklar kommer i två varianter, en som gäller under de lopp du deltar i samt på resan till/från dem, och Plus som även gäller under all träning.
– De flesta tecknar nog Startklar för att få pengarna tillbaka om de på grund av skada eller sjukdom inte kan delta i ett lopp. Men det jag ser som den viktigaste delen är olycksfallsförsäkringen. OM något allvarligt inträffar, så ger försäkringen ekonomisk ersättning vid medicinsk invaliditet, ersättning vid tandskador och även akutersättning för kostnader som uppstår. Jag är ju partisk, men mitt råd är verkligen att teckna försäkring – för säkerhets skull!

Fakta Startklar
Kostnad Startklar 155 kr per år, Startklar Plus 275 kr per år
Ingen självrisk

Läs mer om Startklar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Spännande lopp

sön20oktalldayalldayFeaturedIcebug Backyard Trail0,4 km, 3 km, 8 km, 16 kmLandskap:GöteborgAnmälan

lör26okt18:0020:00FeaturedNight Trail Run5 km, 10 km, 30 kmLandskap:Stockholm

lör02novalldayalldayFeaturedKullamannen Trail12 km, 22 km, 44 kmLandskap:Skåne

sön15maralldayFeaturedÅhus TrailRun5 km, 10 km, 21 kmLandskap:Skåne

sön15mar07:0015:00FeaturedEdsvidsleden Trailrun14 km, 28 km, 56 kmLandskap:Västergötland

lör27junalldayalldayFeaturedBocksten TrailRun5 km, 12 km, 23 km, 46 kmLandskap:Halland

lör22aug04:0019:00FeaturedIdre Fjällmaraton12 km, 28 km, 45 km, 84 kmLandskap:DalarnaAnmälanDeltagare

Nyhetsbrev

Inspiratörer

 • Löpargrupper i Göteborg del 3 - Forest Femmes Gunilla Kidmark
  Läs mer
 • Drygt 2 veckor efter op. Fysparet
  Läs mer
 • Broken. Madelene Jansson
  Läs mer
 • Vardag Anna Carlsson
  Läs mer
Se alla våra Inspiratörer

Löparresor med Trailrunning Sweden

Våra löparresor och träningsläger är speciellt skapade för traillöpare. Resornas fokus ligger på upplevelser och att upptäcka ny vacker natur, äventyrslöpning helt enkelt! Vi brukar säga att en träningsresa med Trailrunning Sweden är till för dig som är nyfiken, som vågar utmana dig själv och som tror att livet bara kommer en gång.Våra löparresor passar traillöpare på olika nivåer. Genom att erbjuda olika längder och hastigheter på löppassen, får både elitmotionären och den som mixar jogg med promenad sitt lystmäte. Alla får träning! För att få ut det bästa av resan är det dock bra om du orkar jogga ca 10 km.

uswe sandstone camp

Idre Fjällmaraton
buss & boende

previous arrow
next arrow
Slider

Trailrunning Sweden Store

Trailrunning Sweden Store är webbutiken som är helt specialiserad på en enda målgrupp - människor som älskar löpning i skog och berg. I Trailrunning Sweden Store har vi grejerna som höjer din traillöpning till nya sköna nivåer. Här hittar du bara det som gäller trailrunning. Vi har sållat bort allt annat. Här kan du känna dig trygg med att du får hjälp och råd från personer som verkligen kan traillöpning.

Specialist

trailskor

Löparkläder

kittad för äventyr

Ryggsäckar

Utmana mörkret

Pannlampor

Traillöparens alla

tillbehör

previous arrow
next arrow
Slider
X
X