Wikström och Bygdell starkast i Marsliden Seven Summits

Sju fjälltoppar och 2 700 höjdmeter att besegra på 43 km. Meriterade Johanna Bygdell och Patrik Wikström klarade utmaningen bäst och vann sina klasser.

Marsliden Seven Summits går i till stor del i obanad och delvis mycket krävande terräng, med Marsfjället 1 589 möh som pärlan i loppet! Det finns även ett tretoppars alternativ på 22 km och 1 500 hm.

Den sjätte upplagan av Marsliden Seven Summits hade 51 deltagare till start. 17 valde att köra tre toppar medan 34 tog sig an den långa banan. Vid starten låg molnen lågt, vilket gjorde navigeringen lite mer utmanande för de tävlande. Under dagen sprack molntäcket upp och bergen visade sig.

Redan tidigt under loppet skapade sig Patrik Wikström en lucka som han sedan utökade under loppet. Vinnartiden blev till slut 6h 8min och luckan ner till tvåan Mårten Vänn var 42 minuter. Johanna Bygdell var tredje deltagare och första dam i mål med tiden 6.55.

På tretoppars-tävlingen var Erik Jonsson först i mål på tiden 4h 30 min följt av Thomas Storsjö på 4.45. På delad tredjeplats totalt och delad första plats i damklassen var Stina Abrahamsson och Helene Myhrberg på 4h 56 min.

Johanna Bygdell och Patrik Wickström

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Spännande lopp

sön20oktalldayalldayFeaturedIcebug Backyard Trail0,4 km, 3 km, 8 km, 16 kmLandskap:GöteborgAnmälan

lör26okt18:0020:00FeaturedNight Trail Run5 km, 10 km, 30 kmLandskap:Stockholm

lör02novalldayalldayFeaturedKullamannen Trail12 km, 22 km, 44 kmLandskap:Skåne

sön15maralldayFeaturedÅhus TrailRun5 km, 10 km, 21 kmLandskap:Skåne

sön15mar07:0015:00FeaturedEdsvidsleden Trailrun14 km, 28 km, 56 kmLandskap:Västergötland

lör27junalldayalldayFeaturedBocksten TrailRun5 km, 12 km, 23 km, 46 kmLandskap:Halland

lör22aug04:0019:00FeaturedIdre Fjällmaraton12 km, 28 km, 45 km, 84 kmLandskap:DalarnaAnmälanDeltagare

Nyhetsbrev

Inspiratörer

 • Löpargrupper i Göteborg del 3 - Forest Femmes Gunilla Kidmark
  Läs mer
 • Drygt 2 veckor efter op. Fysparet
  Läs mer
 • Broken. Madelene Jansson
  Läs mer
 • Vardag Anna Carlsson
  Läs mer
Se alla våra Inspiratörer

Löparresor med Trailrunning Sweden

Våra löparresor och träningsläger är speciellt skapade för traillöpare. Resornas fokus ligger på upplevelser och att upptäcka ny vacker natur, äventyrslöpning helt enkelt! Vi brukar säga att en träningsresa med Trailrunning Sweden är till för dig som är nyfiken, som vågar utmana dig själv och som tror att livet bara kommer en gång.Våra löparresor passar traillöpare på olika nivåer. Genom att erbjuda olika längder och hastigheter på löppassen, får både elitmotionären och den som mixar jogg med promenad sitt lystmäte. Alla får träning! För att få ut det bästa av resan är det dock bra om du orkar jogga ca 10 km.

uswe sandstone camp

Idre Fjällmaraton
buss & boende

previous arrow
next arrow
Slider

Trailrunning Sweden Store

Trailrunning Sweden Store är webbutiken som är helt specialiserad på en enda målgrupp - människor som älskar löpning i skog och berg. I Trailrunning Sweden Store har vi grejerna som höjer din traillöpning till nya sköna nivåer. Här hittar du bara det som gäller trailrunning. Vi har sållat bort allt annat. Här kan du känna dig trygg med att du får hjälp och råd från personer som verkligen kan traillöpning.

Specialist

trailskor

Löparkläder

kittad för äventyr

Ryggsäckar

Utmana mörkret

Pannlampor

Traillöparens alla

tillbehör

previous arrow
next arrow
Slider
X
X