Nattloppens tid är här

Höstmörkret sänker sig över oss. En av de positiva aspekterna av det är att det är dags att springa nattlopp! I morgon arrangeras Amazing Night Trail i Nackareservatet i Stockholm. Och samma kväll är det prova på kväll inför Night Trail Run på Järvafältet. På med pannlampan stockholmare!

Amazing Night Trail arrangeras av OK Ravinen, så här berättade klubbens elitorienterare Helena Bergman om banorna:
– Distanserna är 6 km respektive 10 km, samma sträckningar som under Amazing Trail. Efter den inledande kilometern blir det ganska tekniskt. Det är ett roligt varierat spår med många olika terrängtyper: hällmark, myrområden, högväxt tallskog, tät granskog, steniga och rotiga stigar, bitvis ganska kuperat.

– Nattlöpning ger en extra dimension till utmaningen som trail innebär! Att springa i mörker i pannlampans sken, gör att du verkligen hamnar i din egen bubbla och fartkänslan blir superhäftig på natten, säger Helena.

– Vi vill skapa en härlig AW-stämning på arenan innan och efter loppet. Det blir härligt mys med diskussioner mellan löparna och skön musik, fortsätter hon.

Starten går kl 19.45 vid Hellasgården. Reflexer, marschaller och funktionärer visar vägen i skogen. Mila finns på plats och hjälper dig med val av lampa. Det går bra att anmäla sig på plats imorgon.

Läs mer om Amazing Night Trail

Provspring på Järvafältet
Night Trail Run går av stapeln den 26 oktober. Banorna, med start och mål på Bögs gård i Sollentuna, går på Järvafältet där det erbjuds knixiga stigar. Distanserna är 5, 10 och 30 km, där 10 km ingår som deltävling i Trailrunning Sweden Store Trailtour.

Tillsammans med Team Nordic Trail anordnas en prova på kväll imorgon med start kl 19.30 vid Bögs gård. Ett andra prova på tillfälle ges den 9 oktober.

Läs mer om Night Trail Run

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Spännande lopp

sön15maralldayFeaturedÅhus TrailRun5 km, 10 km, 21 kmLandskap:Skåne

sön15mar07:0015:00FeaturedEdsvidsleden Trailrun14 km, 28 km, 56 kmLandskap:Västergötland

lör09majalldayalldayFeaturedKolmårdstrailen0,5 km, 6 km, 10 km, 21 kmLandskap:Östergötland

sön17majalldayalldayFeaturedIcebug Backyard Trail Spring Edition6 km, 16 kmLandskap:Göteborg

lör27junalldayalldayFeaturedBocksten TrailRun5 km, 12 km, 23 km, 46 kmLandskap:Halland

lör22aug04:0019:00FeaturedIdre Fjällmaraton12 km, 28 km, 45 km, 84 kmLandskap:DalarnaAnmälanDeltagare

04sepallday06alldayFeaturedIcebug Xperience West Coast Trail74 km (23 km + 29 km +22 km)Landskap:Bohuslän

Nyhetsbrev

Inspiratörer

 • När traillöpning möter bergsbestigning Peter Lindquist
  Läs mer
 • Kullamannen Trail - Gary Cantrell, lera och start i Dubbeldöden! Gunilla Kidmark
  Läs mer
 • Välkommen på reflexlöpning i Jönköping Fanny Ahlfors
  Läs mer
 • Big's backyard ultra: det sitter i huvudet Anna Carlsson
  Läs mer
Se alla våra Inspiratörer

Löparresor med Trailrunning Sweden

Våra löparresor och träningsläger är speciellt skapade för traillöpare. Resornas fokus ligger på upplevelser och att upptäcka ny vacker natur, äventyrslöpning helt enkelt! Vi brukar säga att en träningsresa med Trailrunning Sweden är till för dig som är nyfiken, som vågar utmana dig själv och som tror att livet bara kommer en gång.Våra löparresor passar traillöpare på olika nivåer. Genom att erbjuda olika längder och hastigheter på löppassen, får både elitmotionären och den som mixar jogg med promenad sitt lystmäte. Alla får träning! För att få ut det bästa av resan är det dock bra om du orkar jogga ca 10 km.

TRAILRUNNING SWEDEN
LÖPARRESOR
TRAILRUNNING SWEDEN
LÖPARRESOR
2020
PlayPause
Slider

Trailrunning Sweden Store

Trailrunning Sweden Store är webbutiken som är helt specialiserad på en enda målgrupp - människor som älskar löpning i skog och berg. I Trailrunning Sweden Store har vi grejerna som höjer din traillöpning till nya sköna nivåer. Här hittar du bara det som gäller trailrunning. Vi har sållat bort allt annat. Här kan du känna dig trygg med att du får hjälp och råd från personer som verkligen kan traillöpning.

Specialist

trailskor

Löparkläder

kittad för äventyr

Ryggsäckar

Utmana mörkret

Pannlampor

Traillöparens alla

tillbehör

previous arrow
next arrow
Slider
X
X