Längd

5,3 km, 148 höjdmeter

Start & Mål

Stadion, Billingens Fritidsområde.

Beskrivning

Spåret startar med övriga spår på Stadion men går nästan direkt in på mindre stigar med mer obanad känsla. Trots att du hela tiden befinner din nära övriga motions- och cykelspår är känslan av storskog påtaglig. Kuperingen är snäll de första tre kilometrarna, men sedan lämnas Billingens platå för löpning på sluttningen. Först snabbt nedför, sedan lite på skrå med milsvid utsikt, innan alla förlorade höjdmeter ska tas igen uppför i ett svep. Underlaget varierar från kortare avsnitt på snabba spår till mer obanat och stökigt underlag, oavsett vad du föredrar bör du hitta ditt favoritunderlag någonstans längs banan. Avslutningen runt Indiansjön är snabb och strax är du tillbaka där spåret började. Kanske ett varv till!?

Trailspåret är även markerat med reflexer och går alltså fint att springa med pannlampa.

Teknisk trail skala 1-5

3 - Medelteknisk trail

Kupering Skala 1-5

4 - Hård kupering

Rundan på kartan

Kolla in våra senaste videos från TRS Trails

X
X