Icebug visar Sisu

I samarbete med Icebug Cykelsko? Nej, en trail- och löparsko, men med det bästa från cykelskon: en effektiv, omslutande snörning som styrs snabbt och enkelt med en liten ratt. Icebug...

I samarbete med Icebug

Cykelsko? Nej, en trail- och löparsko, men med det bästa från cykelskon: en effektiv, omslutande snörning som styrs snabbt och enkelt med en liten ratt. Icebug lanserar nyheten Sisu.

Sisu bygger vidare på Icebugs populära modeller Spirit och Acceleritas. Den är döpt efter finskans sisu som symboliserar kämpaglöd och fighting spirit.

– Den stora nyheten är att vi har jobbat med Boa för ett nytt snörningssystem. Du kan snöra skon precis som du vill ha den, tajt eller lite lösare. Och det går väldigt snabbt att justera, det är bara att stanna till i två sekunder och vrida på ratten. En annan fördel är att trycket fördelas jämnt över foten tack vare breda paneler på sidorna. Ska skon sitta på bra, så ska den vara fast över mellanfoten och ge tårna utrymme. Hälgreppet ser till att skon sitter på och följer med dig, säger Jerome Manceau är produktchef på Icebug och en i teamet som har utvecklat skon.

Tanken är att Sisu ska passa den som vill ha en minimalistisk sko för löpning i terräng, på tekniska stigar, för OCR och swimrun.

– Sisu är för löpning där du behöver bra grepp och en fin neutral löpkänsla med snabbhet och komfort. Den har inte så mycket sula, så du får en nära markkontakt. Dubbarna är höga och ger ett aggressivt grepp, yttersulan är försedd med vårt traktormönster som är fantastiskt i lera. Den passar löpare på alla nivåer, oavsett om du är snabb eller ej, säger Jerome.

Sisu har smal läst och kommer i två varianter, en med och en utan metalldubbar. Skon finns i butik i juli–augusti.

Utvalda nyheter

Loppen du vill springa

Löpargrupper

För dig som vill upptäcka nya stigar på hemmaplan - ihop med andra.

Outnorth Trailtour

Vilka är landets bästa traillöpare över säsongen 2024? Vilket är det starkaste teamet? Från stränder, via klippor och fjäll till djupa skogar.

Trails of SWE c/o Dacia

Trails of SWE c/o Dacia är 4 lopp, 4 naturtyper, 4 sätt att uppleva vårt fantastiska land. Och 4 sätt att få använda hela din kapacitet, att våga vara grym.

Guider utrustning

Få hjälp inför ditt köp av skor, pannlampor eller löparryggsäck. I samarbete med Outnorth.

Trailkalendern

På fjället, längs havet, i skogen. Här hittar du alla svenska traillopp i en kalender.

Shop

Snyggkläderna, presentkort och löpargrupperna

Trailrunning Swedens Shop

Vi är sociala

12 km Trail Run.
En skön sen eftermiddags tur. Lätt bistert ute , men det är bara att slå undan den dåliga tankarna. Finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder 😂😂
☀️☀️☀️☀️☀️🌲🌲🌲🌲🌲☀️☀️☀️☀️☀️🌲🌲🌲🌲🌲
#swedenrunners #trailrunningsweden #walk #bike #lauf #running #runner #träning #training #älskarlöpning #lob #löpning #løb #ultra #ultrarunning #ultrarunner #trail #trailrunning #marathon #marathontraining #halvmaraton #endurance #laufen  #inlineskate #cycling #roadbike #goodr #run #mtb

12 km Trail Run.
En skön sen eftermiddags tur. Lätt bistert ute , men det är bara att slå undan den dåliga tankarna. Finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder 😂😂
☀️☀️☀️☀️☀️🌲🌲🌲🌲🌲☀️☀️☀️☀️☀️🌲🌲🌲🌲🌲
#swedenrunners #trailrunningsweden #walk #bike #lauf #running #runner #träning #training #älskarlöpning #lob #löpning #løb #ultra #ultrarunning #ultrarunner #trail #trailrunning #marathon #marathontraining #halvmaraton #endurance #laufen #inlineskate #cycling #roadbike #goodr #run #mtb
...

240 18

Podcast

Vi gillar traillöpning och vi gillar att snacka! Därför blev Trailrunningpodden och Idre Fjällmaratonpodden till. I Trailrunningpodden möter Elisabeth löpare och profiler för att snacka om trailrunning, träning, mål och äventyr. I Idre Fjällmaratonpodden går hon på djupet i fjällmaraton och fjällöpning.

Nyhetsbrev

Trailrunning Sweden AB
Hästtorget 6, 312 30 Laholm
VAT-nr SE559145416901
Email: [email protected]


Lägger till i kundvagnen

  • x
X
X