Inför start på Transgrancanaria

Då var det åter dax att ställa sig på startlinjen till till THE RACE, loppet jag älskar och inte kan vara utan. Det blir mitt åttonde TGC. Det är dessutom 20-års jubileum i år för Transgrancanaria!! Transgrancanaria på min älskade Ö. Jag känner mig som hemma här? Mitt andra hem liksom. Några bra dagar här ...

Niclas Gällentoft är Malmöbaserade ultralöparen som dras till de långa äventyren. Vid två tillfällen har han som enda svensk genomfört Transgrancanaria 360 vilket är ett lopp på ca 250 km med 14 000 höjdmeter. För 2022 är målet Megarace, ett lopp på över 100 mil genom mellan-Europa.

Kontakt: [email protected]

Då var det åter dax att ställa sig på startlinjen till till THE RACE, loppet jag älskar och inte kan vara utan. Det blir mitt åttonde TGC.
Det är dessutom 20-års jubileum i år för Transgrancanaria!! Transgrancanaria på min älskade Ö. Jag känner mig som hemma här? Mitt andra hem liksom.
Några bra dagar här nu innan start med lätt löpning och trevligt sällskap med vänner som också ska springa. Den svenska skaran på de olika distanserna är stor, 24st är vi på den långa 126km.
Nu sitter jag på terrassen o njuter av en kaffe med klarblå himmel. Livet är rätt gött nu. Men idag blir det fokus på mat, vätska och vila.
Ambitionen är inte något PB, dåligt tränad sedan flera månader tillbaka, en covid i januari som fortfarande känns lite i kroppen och sen där där vaden som strulat. Nu fokuserar jag på detta, det var då, nu e nu!! Men vi kör och jag ska ha kul och gå i mål!!
Under 24h vill jag så lite for jag jobba iaf.
Starten går fredag kväll 23:00 lokal tid, 24:00 svensk tid!!!
Vill du följa mig så gör du det på länken här, startnummer 561:

Senaste blogginläggen

 • PurePower Andreas Lundblad
  Läs mer
 • Race Report SM Ultratraillöpning - Aktivitus Trailrace 73 km Gunilla Kidmark
  Läs mer
 • Racerapport: SM Ultratrail Peter Lindquist
  Läs mer
 • Vem har egentligen företräde? Niclas Bergqvist
  Läs mer
Se alla våra Inspiratörer

Meny

X
X