Nannie är ny ambassadör för Outnorth

Traillöparen Nannie Johansson är Outnorths nya ambassadör. – Jag hoppas kunna förmedla poängen med att komma ut i naturen och att träna för sin egen skull. Att löpning är lycka,...

Traillöparen Nannie Johansson är Outnorths nya ambassadör.
– Jag hoppas kunna förmedla poängen med att komma ut i naturen och att träna för sin egen skull. Att löpning är lycka, så klart inte alltid – jag ska inte försköna hård träning, blod svett och tårar. Men det är en speciell känsla att sätta ena foten framför den andra. Jag vill också berätta om insikten att man klarar mer än vad man tror, säger Nannie.

Nannies följare kommer att få ta del av träning, vardag och annat kul som händer, med Göteborg som bas.
– Jag älskar löpning för att det är så enkelt. Det är bara att ta på sig ett par skor och ge sig ut. Uppleva vyer och naturen, samtidigt som endorfinerna sprudlar. Min träning är inte på något sätt på elitnivå, utan jag tränar för att det är så himla kul!

Nannie är uppvuxen i dalsländska Färgelanda och tävlade i längdskidor som yngre.
– Jag trappade ner skidåkningen för att satsa på skolan. För ett år sedan började jag springa igen. Det fanns en dröm om att springa Idre Fjällmaraton och jag började träna med det i tankarna. När jag sedan sprang loppet blev jag helt förälskad i det. Det var ett helvete, men också helt fantastiskt. Jag trodde inte att jag skulle ta mig i mål, jag gjorde en vurpa och fick sy några stygn efteråt. Men som sagt, man klarar mer än man tror. Och jag kommer tillbaka i sommar – det är givet! Eftersom jag tyckte så mycket om Idre Fjällmaraton, tänker jag att jag ska försöka vara med i så många lopp som möjligt i 2023 års trailtour.

Efter ett studieuppehåll, där Nannie bodde i Lofsdalen och jobbade på ICA där, är hon nu tillbaka i Göteborg och studierna till läkare.
– I Lofsdalen blev det mycket löpning på fjället och så klart mycket längdåkning sedan snön kommit. I sommar kommer jag att bo där igen, jag drar till fjällen så fort jag kan!

Nannie finns på Instagram @__nannie23 och på TikTok @nanniejohansson

Om Outnorth
Outnorth är Nordens ledande e-handelsverksamhet inom outdoor och friluftsliv. Outnorth vill inspirera fler människor att vistas utomhus och må bra, och har ett stort fokus på miljö och hållbarhet.

Utvalda nyheter

Vilket blir ditt nästa traillopp?

Guider utrustning

Vi hjälper dig till rätt modell

Vi är sociala

#trailrunningsweden

Share the passion of trail

Motiverad till tusan.
Sovit mycket. Ätit mkt. Taggad för intervaller.

5 x 4 minuter fullt ös på Vspåret i Grimsta med 3 minuters lugn jogg emellan. Lyckades rätt så bra tycker jag oavsett hur tekniskt det var eller om det gick uppför eller nerför.
#grimstaspåret #vspåret #grimsta #suunto9peakpro #suunto9 #tectonx #trailrunning #trail #trailrunningsweden #kilsbergenpower #kanonfrisk #löpare #löpning
...

Försökte korsa en å när vi var ute och sprang trail. Gick sådär. Tack kindbergdavid för att du förevigade detta misslyckande.

#trailrunningsweden #trailrunning #lasportiva #gococo_sportswear #älskalöpning #outdoor #instarunners #ultrarunning #running #lekeberg #runningmotivation
...

Great morning run at the SVN trail run today with the lads, managed 28km and around 700m of climb, it's a looped course so did 4 loops with a recovery inbetween.

Preparing for fortitude ultra, learned loads today, hard run but fun.

With ocean_lake_tri triguyolt
.
.
.

#halfmarathon #trailrun #trailrunning #trailrunner #ultrarunner #trailrunners #ultrarunners #ultratrailrunner #halfmarathoner #ultratrailrunning #halfmarathonrunner #runningtrail #ultratrailrun #runtrail #traillrun #runchiletrail #ultrarunninglife #ultrarunnersofinstagram #trailrunningsweden #running #stravarun #runhappy #instarun #runoftheday #runningtime
...

Trailsnack

Snacka trail med andra?

Facebook Posts

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
2 days ago

Fråga till er som kör med salomons skor.
Jag har ett par speedcross 6 nu och ska köpa till ett par S/lab Ultra 3 för våren och sommarens löpning.
Jag har väl gott o väl en storlek större idag i speedcross och har inte märkt några bekymmer, men hur är det med s/lab skon med tanke på den mjuka meschen, märker man av det om man fortfarande lägger sig på typ standard tumbredd i fritt framför tårna?
... Se merSe mindre

Kommentarer på Facebook

Jag kan bara jämföra med s/lab sense 8 o speedcross 6. Min personliga uppfattning om passformen är att s/lab är tightare och plattare i sulan. Jag föredrar speedcrossen framför mina s/lab då passformen är bättre för mina fötter. Jag har samma storlek i bägge par. S/lab sitter bra över foten trots att jag har höga fotryggar o ganska smala fötter. Vet ej om svaret hjälpte sig något i dina funderingar

Jag har samma storlek i alla salomon modeller: slab ultra 3, sense ride 3, slab sense pro

3 days ago

Hej trailløbere i Sverige!

Jeg forsøger at finde et visuelt overblik over trailløbene i Sverige 2023, meget gerne på kort, så afstand fra DK er tydelig. Jeg søger især distancer omkring 50K, i køreafstand fra Göteborg. Er mycket taknemlig for hints :-)

Trail greetings fra Jylland, Danmark,

Lise

(Foto for opmærksomhed - Hampen Sø tour sidste weekend)
... Se merSe mindre

Hej trailløbere i Sverige! 

Jeg forsøger at finde et visuelt overblik over trailløbene i Sverige 2023, meget gerne på kort, så afstand fra DK er tydelig. Jeg søger især distancer omkring 50K, i køreafstand fra Göteborg. Er mycket taknemlig for hints :-)

Trail greetings fra Jylland, Danmark,

Lise 

(Foto for opmærksomhed - Hampen Sø tour sidste weekend)

Kommentarer på Facebook

Tjörnarp i Skåne.

1 Börja springa i Göteborg. 2 Vänd runt vid 25k. 3 Sluta springa när du kommit till startpunkten. 😄

Hi Lise! Maybe you can check this map and get an overview. It´s a mix of races and nice trails. trailrunningsweden.se/map/

And here you have all Trailrunning-races in a calendar: trailrunningsweden.se/trailkalendern/

Växjös lopp på Run vxo runvxo.se/ Trail 29 maj med 50km. Ses

View more comments

2 weeks ago

Hej, admin får ta bort om inlägget inte är ok. Säljer dessa Salomon speedcross 5 dam storlek 36 2/3. Använda två gånger, säljes pga fel storlek. Pris 600 inkl spårbar frakt med postnord alternativt 550 vid upphämtning i Linköping eller Norrköping.

Länk till beskrivning av skorna: www.loparshop.se/salomon-dame-speedcross-5-406849.html?gclid=CjwKCAiAwomeBhBWEiwAM43YICia2zKgmIR8...
... Se merSe mindre

4 weeks ago

Är det någon som testat att ”sy om” dessa eller bytt ut remmen mot resår eller liknande?

Jag får stanna och spänna om dem ofta för att de går upp.

Tips någon?
... Se merSe mindre

Är det någon som testat att ”sy om” dessa eller bytt ut remmen mot resår eller liknande?

Jag får stanna och spänna om dem ofta för att de går upp.

Tips någon?

Kommentarer på Facebook

Kolla på inov-8s gaiters. Enkla och billiga.

Hämta fler

Youtube

Poddar

Senaste från Trailrunningpodden och Idre Fjällmaratonpodden

Nyhetsbrevet

Nyheter, erbjudanden och tips - var 14:e dag

Meny

X
X