Ovanligt tufft på Haninge Trail

Haninge Trail på en ovanligt tuff bana i år. Den var inte bara kuperad och teknisk, utan även rejält blöt efter intensivt regnande. Trots det blev det fina tider...

Haninge Trail på en ovanligt tuff bana i år. Den var inte bara kuperad och teknisk, utan även rejält blöt efter intensivt regnande. Trots det blev det fina tider både på herr- och damsidan.

Haninge Trail arrangeras av IKJ Haninge i Rudans friluftsområde i Stockholm. Den 16, 7 km långa kuperade banan slingrar sig fram genom vacker skog längs det gamla skid-SM-spåret och är en utmaning med alla sugande backar.

- Vår bana är alltid krävande, konstaterar Olle Yttermo. I år var den extra krävande på grund av allt regn som kommit den senaste veckan. Men det blev ju bara en ännu bättre upplevelse!

På herrsidan tog Kim Rörvik från Gudö SK en trygg seger med tre minuter. Tvåa blev Jacob Arén från Team Nordic Trail Stockholm och trea Manne Hammarberg från Degermossen Trail Team.

På damsidan vann Johanna Engström från OK Hällen med god marginal på över fem minuter. Tvåa blev Viktoria Raft, Dalarö SK och trea Gunnel Rundström Schütz från Runacademy.

Resultat

Utvalda nyheter

Löpargrupper

För dig som vill upptäcka nya stigar på hemmaplan - ihop med andra.

Outnorth Trailtour

Vilka är landets bästa traillöpare över säsongen 2024? Vilket är det starkaste teamet? Från stränder, via klippor och fjäll till djupa skogar.

Trails of SWE c/o Dacia

Trails of SWE c/o Dacia är 4 lopp, 4 naturtyper, 4 sätt att uppleva vårt fantastiska land. Och 4 sätt att få använda hela din kapacitet, att våga vara grym.

Guider utrustning

Få hjälp inför ditt köp av skor, pannlampor eller löparryggsäck. I samarbete med Outnorth.

Trailkalendern

På fjället, längs havet, i skogen. Här hittar du alla svenska traillopp i en kalender.

Shop

Snyggkläderna, presentkort och löpargrupperna

Trailrunning Swedens Shop

Vi är sociala

Podcast

Vi gillar traillöpning och vi gillar att snacka! Därför blev Trailrunningpodden och Idre Fjällmaratonpodden till. I Trailrunningpodden möter Elisabeth löpare och profiler för att snacka om trailrunning, träning, mål och äventyr. I Idre Fjällmaratonpodden går hon på djupet i fjällmaraton och fjällöpning.

Nyhetsbrev

Trailrunning Sweden AB
Hästtorget 6, 312 30 Laholm
VAT-nr SE559145416901
Email: [email protected]


Lägger till i kundvagnen

  • x
X
X