Pannlampsguiden 20/21 är här

Japp, nu är vi här - mörkret är ifatt oss. Det finns ingen återvändo, nu är det pannlampa på för att kunna träna utomhus. Och det finns ingen anledning...

Japp, nu är vi här - mörkret är ifatt oss. Det finns ingen återvändo, nu är det pannlampa på för att kunna träna utomhus. Och det finns ingen anledning att avstå från bra löpträning bara för att det är mörkt ute. Med en bra pannlampa är du fri att springa var du vill ändå!

Trailrunning Swedens Pannlampsguide presenterar 14 olika lampor från de mest kända tillverkarna på den svenska marknaden. Lamporna täcker ett brett spektrum av användningsområden: allt från reservlampan som funkar fint på väg och stor stig, till strålkastaren som låter dig maxa farten på små stigar och obanat. Vilken du väljer beror på dina behov.

Vi hoppas att du hittar pannlampan som gör din vinterlöpning riktigt kul!

 

Utvalda nyheter

Löpargrupper

För dig som vill upptäcka nya stigar på hemmaplan - ihop med andra.

Outnorth Trailtour

Vilka är landets bästa traillöpare över säsongen 2024? Vilket är det starkaste teamet? Från stränder, via klippor och fjäll till djupa skogar.

Trails of SWE c/o Dacia

Trails of SWE c/o Dacia är 4 lopp, 4 naturtyper, 4 sätt att uppleva vårt fantastiska land. Och 4 sätt att få använda hela din kapacitet, att våga vara grym.

Guider utrustning

Få hjälp inför ditt köp av skor, pannlampor eller löparryggsäck. I samarbete med Outnorth.

Trailkalendern

På fjället, längs havet, i skogen. Här hittar du alla svenska traillopp i en kalender.

Shop

Snyggkläderna, presentkort och löpargrupperna

Trailrunning Swedens Shop

Vi är sociala

Torra stigar och strålande sol! ☀️ 
Vilken helg att träna lite på Fäbodlunkens fina banor, 9 km till Mångberg var riktigt fin. 🔴

#fäbodlunken #trailrunningsweden #traillöpning #mora #siljan #gesunda #dalsrna #springiskogen

Torra stigar och strålande sol! ☀️
Vilken helg att träna lite på Fäbodlunkens fina banor, 9 km till Mångberg var riktigt fin. 🔴

#fäbodlunken #trailrunningsweden #traillöpning #mora #siljan #gesunda #dalsrna #springiskogen
...

5 0
Runstreak day 1301

kolmården trail run stod för dagens tur. 
var så tveksam hur jag skulle gör med vätska. normalt inte behov av det  på 21km. men när tempraturen steg upp emot 24 så blev värmen ett problem.
tog det lungt kände det får bli en runda som är njuta av iställer för något pb.

//

Follow me on Instagram and now youtube!
https://www.youtube.com/channel/UCMbCcsHJoABtlutORSxGkrg

#swedenrunners #running #runningmotivation #icebug #garmin #trailrunningsweden  #löparglädje #love2run #instarunners #summerrunnig #runstreak #loverunning #blioslagbar #runnig #runstreaksverige #runstreaksverige2023 #älskarlöpning #instarunnerteam #trailsportswear #stravarun #stravarunning #sverigespringer #börjesalming #idrefjallmara #bergspringswedenrunners #runningmotivation #trailrunningsweden  #löparglädje #love2run #instarunners #idrefjällmaraton #summerrunnig #runstreak #loverunning #blioslagbar #runnig #runstreaksverige #runstreaksverige2023 #älskarlöpning #instarunnerteam #trailsportswear #stravarun #stravarunning #sverigespringer  #kolmårdentrailrun

Runstreak day 1301

kolmården trail run stod för dagens tur.
var så tveksam hur jag skulle gör med vätska. normalt inte behov av det på 21km. men när tempraturen steg upp emot 24 så blev värmen ett problem.
tog det lungt kände det får bli en runda som är njuta av iställer för något pb.

//

Follow me on Instagram and now youtube!
https://www.youtube.com/channel/UCMbCcsHJoABtlutORSxGkrg

#swedenrunners #running #runningmotivation #icebug #garmin #trailrunningsweden #löparglädje #love2run #instarunners #summerrunnig #runstreak #loverunning #blioslagbar #runnig #runstreaksverige #runstreaksverige2023 #älskarlöpning #instarunnerteam #trailsportswear #stravarun #stravarunning #sverigespringer #börjesalming #idrefjallmara #bergspringswedenrunners #runningmotivation #trailrunningsweden #löparglädje #love2run #instarunners #idrefjällmaraton #summerrunnig #runstreak #loverunning #blioslagbar #runnig #runstreaksverige #runstreaksverige2023 #älskarlöpning #instarunnerteam #trailsportswear #stravarun #stravarunning #sverigespringer #kolmårdentrailrun
...

9 0

Podcast

Vi gillar traillöpning och vi gillar att snacka! Därför blev Trailrunningpodden och Idre Fjällmaratonpodden till. I Trailrunningpodden möter Elisabeth löpare och profiler för att snacka om trailrunning, träning, mål och äventyr. I Idre Fjällmaratonpodden går hon på djupet i fjällmaraton och fjällöpning.

Nyhetsbrev

Trailrunning Sweden AB
Hästtorget 6, 312 30 Laholm
VAT-nr SE559145416901
Email: [email protected]


Lägger till i kundvagnen

  • x
X
X