Bli en äventyrare genom Arcteryx Alpine Academy

Drömmer du om löpning, skidåkning eller klättring i vilda bergsmiljöer? Dagligen kan vi inspireras i sociala medier av elitatleter som postar de mest fantastiska bilder från  löpturer och åk i hisnande landskap.

För dig som vill göra verklighet av drömmen kan det vara värt att gå kurser och lära sig grunderna. I sommar arrangeras en spännande långhelg med clinics i franska Chamonix-Mont-Blanc. Arcteryx Alpine Academy pågår mellan den 5-8 juli och lockar över 400 deltagare, 120 bergsguider och 30 atleter i världsklass. Den 7:e upplagan av det populära evenemanget låter både nybörjare och erfarna alpinister, klättrare, traillöpare och skidåkare vidareutveckla sig och skaffa sig nya erfarenheter under kurser och clinics i en unik miljö.

Trailrunning var en nyhet ifjol på Arcteryx Alpine Academy, men erbjuds i år i tre olika nivåer. Utöver det erbjuds ett brett urval av andra spännande clinics, som fotografering i bergsmiljöer, bivack-kurser och mycket annat. Anmälan öppnar den 21 mars klockan 15:00 för dig som vill säkra upp en plats!

Kolla in alla spännande clinics

 

Liknande inlägg

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

X
X