Satsa på en kvalitativ lösning

Är det något du som arrangör vill kunna garantera deltagarna så är det en fungerande tidtagning och möjligheten att publicera en korrekt resultatlista direkt efter loppets genomförande. Det finns många olika aktörer på marknaden som erbjuder anmälnings- och tidtagningstjänster.

På Trailrunning Sweden rekommenderar vi dig att satsa på en kvalitativ lösning. Det är även att föredra om du kan använda samma leverantör för såväl anmälan som tidtagning för att därmed slippa export av anmälningslistor från ett system till ett annat.

EQ Timing har en enklare och billigare lösning för lopp som klarar av att sköta tidtagningen manuellt med hjälp av mobil- eller läsplatta vid målet. Om du har en tät ström av löpare som går i mål samtidigt är definitivt chip-tidtagning att föredra. Vart gränsen för antal löpare går för när chiptidtagning baseras främst på flödet nä löparna går i mål. I ett 5km-lopp är det sannolikt svårare att hinna klocka tiden manuellt för 200 personer än i ett ultralopp där löparna kommer betydligt mer utspridda.
Mellantider, GPS eller TV-sändning

För längre lopp är det såklart intressant att få med mellantidsstationer på platser som löparna passerar. Idag följer publik enkelt loppen via internet och ju mer du kan erbjuda dina följare, desto större publik. Efter mellantider kan du satsa på GPS-tracking där alla deltagare kan följas live under loppet. Såväl ljus som bild från loppet kan även sändas via internet.

Kanske ser du till att blir det första svenska trailloppet som direktsänds i svensk TV?

 

Trailrunning Sweden AB
Hästtorget 6, 312 30 Laholm
VAT-nr SE559145416901
Email: [email protected]


Lägger till i kundvagnen

  • x
X
X