TRAILRUNNING SWEDENS LÖPARGRUPP

BÅSTAD
PlayPause
Slider

Löpargrupp Båstad

Välkommen till Trailrunning Swedens löpargrupp i Båstad. Häng på och upptäck den omväxlande traillöpningen som Båstad erbjuder! Löpargruppen ska göra det enklare att komma ut på nya löprundor och lämna din "vanliga" slinga, då vi tillsammans upptäcker närregionens stigar och leder. Som medlem i Trailrunning Swedens löpargrupper kan du även delta vid löpargruppens pass på andra orter när du är på resande fot.

Träningspassen kommer att pågå under 60-75 minuter vid varje tillfälle och förutom upplevelselöpning innehålla specifik löpstyrka.

Här springer vi våren 2021

Det handlar om nya stigar, upplevelser och gemenskap.

Precis det. Att upptäcka nya stigar, skogar och fjäll. Att upptäcka Sverige och inte minst den omgivning du har hemmavid. För många av oss blir det lätt samma stigar och motionsspår. Kanske för att det är bekvämt, att man vet vad som väntar eller för att enkelt hitta hem. Genom Trailrunning Swedens löpargrupper vill vi att du ska få upptäcka nya stigar och naturområden i närheten av din hemort. Våra guider är experter på traillöpning och att hitta nya rundor. Under en termin med oss ska du få upptäcka nya stigar - varje gång!

Varmt välkommen till Trailrunning Swedens löpargrupper.

Kostnad och villkor

Anmälan gäller för vårterminen 2021. Priset är 995 kr (inkl moms) och kan användas för friskvårdsbidrag. Anmälan är definitiv och ej återbetalningsbar. Läs bokningsvillkoren här.

Följande ingår:

  • 12 stycken välplanerade träningstillfällen
  • Trailrunning Sweden tube (värde 150 kr)
  • 40% rabatt på Trailrunning Sweden träningskläder från Trimtex
  • Rabatter på träningsresor och lopp med Trailrunning Sweden samt utvalda partners genom Trailrunning Sweden Club

Coacherna berättar

Jessica & Tammy guidar dig

I Båstad kommer Jessica Ståhl Norris och Tammy Magro att ansvara för träningen under hösten 2020. Jessica bor i Västra Karup och  utbildad instruktör i bland annat classic pilates. Hon minst sagt brinner för ultralöpning och springer lopp såväl i Sverige som utomlands. Tammy bor i Torekov, är utbildad personlig tränare och har ett stort hjärta för löpning i alla former och att motivera till rörelse. Med mottot "get up, get out, get fit" ser han fram emot att ta med dig ut på stigarna.

Välkomna!

 

Här finns Trailrunning Swedens löpargrupper

TROLLHÄTTAN

BÅSTAD

GÖTEBORG - HÄRRYDA

STOCKHOLM SYD

LINKÖPING - VRETA KLOSTER

MALMÖ

HELSINGBORG - HÖGANÄS

Slider
X
X