Löpargrupp Falun

Löpargrupp Falun

Välkommen till Trailrunning Swedens löpargrupp i Falun. Häng på och upptäck den omväxlande traillöpningen som Falun erbjuder! Löpargruppen ska göra det enklare att komma ut på nya löprundor och lämna din "vanliga" slinga, då vi tillsammans upptäcker närregionens stigar och leder. Som medlem i Trailrunning Swedens löpargrupper kan du även delta vid löpargruppens pass på andra orter när du är på resande fot.

Träningspassen kommer att pågå ca 70-75 minuter per tillfälle och vi kommer att dela in oss i två olika fartgrupper. Får att vara med i gruppen är det bra om du orkar jogga 6-7 km i en fart av 7 min/km.

Här springer vi hösten 2021

Det handlar om nya stigar, upplevelser och gemenskap.

Precis det. Att upptäcka nya stigar, skogar och fjäll. Att upptäcka Sverige och inte minst den omgivning du har hemmavid. För många av oss blir det lätt samma stigar och motionsspår. Kanske för att det är bekvämt, att man vet vad som väntar eller för att enkelt hitta hem. Genom Trailrunning Swedens löpargrupper vill vi att du ska få upptäcka nya stigar och naturområden i närheten av din hemort. Våra guider är experter på traillöpning och att hitta nya rundor. Under en termin med oss ska du få upptäcka nya stigar - varje gång!

Varmt välkommen till Trailrunning Swedens löpargrupper.

Kostnad och villkor

Anmälan gäller för hösterminen 2021. Priset är 995 kr (inkl moms) och kan användas för friskvårdsbidrag. Anmälan är definitiv och ej återbetalningsbar. Läs bokningsvillkoren här.

Följande ingår:

  • 12 stycken välplanerade träningstillfällen
  • Trailrunning Sweden tube (värde 150 kr)
  • Rabatter på träningsresor och lopp med Trailrunning Sweden samt utvalda partners genom Trailrunning Sweden Club

Anmälan hösten 2021

Ulrika Bylander guidar dig

Ulrika är friluftsälskande och äventyrslysten personesom bara måste röra på sig för att må bra. Hon gillar variation i träningen så allt från löpning och skidåkning till paddling, parkour och klättring utövas gärna! Hon älskar fjällen och tillbringar gärna så mycket tid som möjligt i dess närhet både på skidor, i vandringskängorna eller trailskorna. Hon har sprungit orientering sedan 11-års ålder så springer gärna både obanat och på stigar. Har två trogna träningskompisar i familjens hundar – en husky och en dalmatiner!

Meny

X
X