Löpargrupp Ljungskile-Uddevalla

Löpargrupp Uddevalla-Ljungskile

Välkommen till Trailrunning Swedens löpargrupp i Uddevalla-Ljungskile. Häng på och upptäck den omväxlande traillöpningen som vår omgivning erbjuder! Löpargruppen ska göra det enklare att komma ut på nya löprundor och lämna din "vanliga" slinga, då vi tillsammans upptäcker närregionens stigar och leder. Vårt fokus är upplevelselöpning, löparglädje och gemenskap.

Passen kommer gå i varierande terräng med inslag av intervaller och löpstyrka. Vi erbjuder 2 fartgrupper där en grupp håller ett tempo på ca 9min/km i kuperad terräng och den andra gruppen ca 6-7 min/km i kuperad terräng. Så för att delta bör du känner dig bekväm med att hålla någon av dessa tempon. Räkna med träningspass på mellan 60-90 minuter per tillfälle.

Här springer vi

Det handlar om nya stigar, upplevelser och gemenskap.

Precis det. Att upptäcka nya stigar, skogar och fjäll. Att upptäcka Sverige och inte minst den omgivning du har hemmavid. För många av oss blir det lätt samma stigar och motionsspår. Kanske för att det är bekvämt, att man vet vad som väntar eller för att enkelt hitta hem. Genom Trailrunning Swedens löpargrupper vill vi att du ska få upptäcka nya stigar och naturområden i närheten av din hemort. Våra guider är experter på traillöpning och att hitta nya rundor. Under en termin med oss ska du få upptäcka nya stigar - varje gång!

Kostnad och villkor

Anmälan gäller för höstterminen 2022. Priset är 995 kr (inkl moms) och kan användas för friskvårdsbidrag. Hanterar din arbetsgivare friskvårdsbidrag genom tjänsterna Epassi eller Wellnet så anmäler du dig till löpargruppen direkt via deras portal. Skicka sedan kvittens på din betalning till [email protected] Anmälan är definitiv och ej återbetalningsbar. Läs bokningsvillkoren här.

Följande ingår:

- 12 stycken välplanerade träningstillfällen
- Trailrunning Sweden tube (värde 150 kr)
- 10% rabatter på Trailrunning Swedens träningsresor och lopp.
- 15% rabatt på löparryggsäckar från USWE.
- Ta del av erbjudanden genom Trailrunning Sweden Club.

Varmt välkommen till Trailrunning Swedens löpargrupper.

Vi är ledare i Uddevalla-Ljungskile

Jonna Johansson Strannerdahl

Magdalena Krondahl

Nyheter om löpargrupperna

Partners till löpargrupperna

Filmklipp om löpargrupperna

#trslöpargrupper

#trslöpargrupper #trslinköpingvretakloster #pihlbladsträningochhälsa #löpning #traillöpning #Ljungsbro ...

Dansande skuggfigurer och siluetter genom skogen i pannlampornas sken. Tystnad men ändå liv och rörelse. En lätt liten dimma efter kroppsvärme och höstfuktig skog. Någon tjoar till följt av ett skratt efter att ha trampat lite djupt i en vattenpöl eller glidit på lite lera. Det skrattas i gruppen, någon peppar och de tassande något mer försiktiga fotstegen fortsätter fram på de tekniska stigarna i mörkret. Någon behöver lätta på klädseln och säger att det är "ljummet" - och visst känns det som det när det är en oktoberkväll och 12 grader varmt ändå. Gemenskapen märks ibland genom skratt och snack, ibland genom en slags tyst gemenskap där alla fokuserar på rötter och naturens hinder. Jag tror inte att någon där och då ångrar att man gav sig ut för att springa med vår slowtrailgrupp ikväll ❤️.

Jag hoppade in som extra löpledare ikväll på kvällens pass med slowtrailgruppen och vilken flax vi hade med vädret där det alltså på riktigt regnade på rätt rejält precis minuten innan vi skulle börja passet. Då avtog regnet och gav oss uppehåll. Mig gör det inte så mycket om det regnar lite, men just precis i början innan man får upp värmen, så är det ändå rätt skönt att få vara lite torrskodd.
Ikväll var det nästan dubbelt så blött i stigarna som igår dock då det även regnade rätt rejält natten till idag. Passet avslutades med mingelfika och hembakt. En riktigt go kväll 🙏.

#trailrunningsweden #trslöpargrupper #trsgöteborghärryda
...

Go gemenskap och glada löparkompisar ackompanjerat av vacker solnedgång och dalande färgfagra höstlöv. Våra fötter tassade upp på utsiktsplatser och ner i bäckraviner, förbi spegelblanka tjärnar och in i magisk bokskog. Upplevelselöpning på riktigt ❤️🙏. Det får summera kvällens runda med löpargruppen.

#trailrunning #löpning #löparglädje #ultralöpare #ultratraining #runforfun #ultratrail #outdoor #naturelover #trailrunningsweden #trslöpargrupper #trsgöteborghärryda
...

Meny

X
X