Löpargrupp Ljungskile-Uddevalla

Löpargrupp Uddevalla-Ljungskile

Välkommen till Trailrunning Swedens löpargrupp i Uddevalla-Ljungskile. Häng på och upptäck den omväxlande traillöpningen som vår omgivning erbjuder! Löpargruppen ska göra det enklare att komma ut på nya löprundor och lämna din "vanliga" slinga, då vi tillsammans upptäcker närregionens stigar och leder. Vårt fokus är upplevelselöpning, löparglädje och gemenskap.

Passen kommer gå i varierande terräng med inslag av intervaller och löpstyrka. Vi erbjuder 2 fartgrupper där en grupp håller ett tempo på ca 9min/km i kuperad terräng och den andra gruppen ca 6-7 min/km i kuperad terräng. Så för att delta bör du känner dig bekväm med att hålla någon av dessa tempon. Räkna med träningspass på mellan 60-90 minuter per tillfälle.

Här springer vi

Det handlar om nya stigar, upplevelser och gemenskap.

Precis det. Att upptäcka nya stigar, skogar och fjäll. Att upptäcka Sverige och inte minst den omgivning du har hemmavid. För många av oss blir det lätt samma stigar och motionsspår. Kanske för att det är bekvämt, att man vet vad som väntar eller för att enkelt hitta hem. Genom Trailrunning Swedens löpargrupper vill vi att du ska få upptäcka nya stigar och naturområden i närheten av din hemort. Våra guider är experter på traillöpning och att hitta nya rundor. Under en termin med oss ska du få upptäcka nya stigar - varje gång!

Kostnad och villkor

Anmälan gäller för vårterminen 2022. Priset är 995 kr (inkl moms) och kan användas för friskvårdsbidrag. Anmälan är definitiv och ej återbetalningsbar. Läs bokningsvillkoren här.

Följande ingår:

- 12 stycken välplanerade träningstillfällen
- Trailrunning Sweden tube (värde 150 kr)
- 10% rabatter på Trailrunning Swedens träningsresor och lopp.
- 15% rabatt på löparryggsäckar från USWE.
- Ta del av erbjudanden genom Trailrunning Sweden Club.

Varmt välkommen till Trailrunning Swedens löpargrupper.

Partners

Anmälan

Löpargrupp Ljungskile-Uddevalla våren 2022

995,00kr

19 i lager

Artikelnr: 1001-1-1 Kategori: Etikett:

Jonna och Magdalena guidar dig

Nyheter om löpargrupperna

Filmklipp om löpargrupperna

Meny

X
X