HeaderAD
Om trailrunningsweden.se

Om trailrunningsweden.se

SocialMedia1

Att springa trail är ofta om inte alltid det bästa som finns och de flesta trailupplevelser är ofta värda att dela med sig av. Många traillöpare gör det via bloggar och hemsidor och inspirerar oss andra att anta nya utmaningar, springa längre än tidigare eller njuta mer på slingrande stigar någonstans i Sverige. På Trailrunning Sweden vill vi inspirera, utmana och utbilda svenska motionärer och löpare med ett hjärta som klappar för löpning i skog, berg och fjäll.

Bloggar

På Trailrunning Sweden kan du inspireras av en rad bloggare med stor passion och glöd för svensk traillöpning. Vissa använder traillöpning som rekreation, andra för äventyr och någon som elitidrott. Oavsett din ambition och inställning till traillöpning hoppas vi att deras berättelser och skildringar kan inspirera dig i din träning.

Trailkalendern

I trailkalendern hittar du den mest kompletta tävlingskalendern för de svenska trailloppen. Totalt finns ca 230 lopp per år registrerade och du kan som arrangör kostnadsfritt lägga till ert lopp. Trailkalendern uppdateras normalt en gång per vecka med nya lopp.

#trailrunningsweden

Trailrunning Sweden är kopplad till sociala medier vilket gör att du enkelt kan vara med och inspirera andra genom att använda #trailrunningsweden på inlägg i Twitter och Instagram. ”Share the passion of trail” är vårt givna budskap och en grundpelare för sidans existens.

X
X