Om oss

Om Trailrunning Sweden

Vi på Trailrunning Sweden älskar traillöpning i alla dess dimensioner. Vi trivs i skogen, på fjället och vid havet. Vi vet inte mycket som går upp mot den sköna känslan i kroppen när vi springer. Och vi tycker att traillöpare är de skönaste människor som finns!
Sedan 2015 har vi arbetat för att stärka intresset för svensk traillöpning. Vi vill inspirera fler till att ta sig ut i skogen på sin träningstur och ta chansen att uppleva nya miljöer med trailskorna på. En ambition är också att locka fler deltagare till alla fina trailopp runt om i landet. För det är ju så kul att uppleva atmosfären på tävling! Sveriges traillopp finns samlade i Trailkalendern.

Trailrunning Sweden vill också lyfta upp våra bästa, de som utgör eliten i vår sport. Det gör vi bland annat genom Trailrunning Sweden Store TRAILTOUR och genom att utse Årets Traillöpare.

Vi är en nyhetssajt som uppmärksammar såväl det lilla som det stora loppet. Vi följer våra svenska stjärnlöpares prestationer i internationella lopp och tipsar om spännande tävlingar och äventyr. Vi vill förmedla kunskap och inspiration kring träning, varje vecka kan du till exempel ta del av Veckans Pass. Tester och guider till olika produkter som är relevanta för traillöparen är annat du kan läsa om på sajten. På Trailrunning Sweden kan du även inspireras av våra bloggare som sprider löparglädje och inspiration.

Resor & Event med Trailrunning Sweden

Trailrunning Sweden arrangerar löparresor i Sverige och utomlands. Med hjälp av lokala guider letar vi upp de allra finaste stigarna i vackra miljöer. På våra resor möts du alltid av ledare med utbildning för uppgiften och med egen erfarenhet av löpning på elitnivå eller strax under.
Trailrunning Sweden är också arrangörerna bakom succén 2XU Idre Fjällmaraton.

 

Kontakta oss

 

 

Försäljning & samarbeten
David Andersson
E-post: [email protected]
Mobil: 073-932 60 75

PR & kommunikation
Elisabeth Hansson
E-post: [email protected]
Mobil: 072-588 26 24

Löparresor
Linda Tersing
E-post: [email protected]
Mobil: 070-914 53 04

Spännande lopp

sön15maralldayFeaturedÅhus TrailRun5 km, 10 km, 21 kmLandskap:Skåne

sön15mar07:0015:00FeaturedEdsvidsleden Trailrun14 km, 28 km, 56 kmLandskap:Västergötland

lör09majalldayalldayFeaturedKolmårdstrailen0,5 km, 6 km, 10 km, 21 kmLandskap:Östergötland

sön17majalldayalldayFeaturedIcebug Backyard Trail Spring Edition6 km, 16 kmLandskap:Göteborg

lör27junalldayalldayFeaturedBocksten TrailRun5 km, 12 km, 23 km, 46 kmLandskap:Halland

lör22aug04:0019:00FeaturedIdre Fjällmaraton12 km, 28 km, 45 km, 84 kmLandskap:DalarnaAnmälanDeltagare

04sepallday06alldayFeaturedIcebug Xperience West Coast Trail74 km (23 km + 29 km +22 km)Landskap:Bohuslän

Nyhetsbrev

Email

Inspiratörer

 • Välkommen på reflexlöpning i Jönköping Fanny Ahlfors
  Läs mer
 • Big's backyard ultra: det sitter i huvudet Anna Carlsson
  Läs mer
 • Ibland tänkte jag... vad ska andra tro? Annika Repo Wallman
  Läs mer
 • Bland vågor och maneter Linda Doktar
  Läs mer
Se alla våra Inspiratörer

Löparresor med Trailrunning Sweden

Våra löparresor och träningsläger är speciellt skapade för traillöpare. Resornas fokus ligger på upplevelser och att upptäcka ny vacker natur, äventyrslöpning helt enkelt! Vi brukar säga att en träningsresa med Trailrunning Sweden är till för dig som är nyfiken, som vågar utmana dig själv och som tror att livet bara kommer en gång.Våra löparresor passar traillöpare på olika nivåer. Genom att erbjuda olika längder och hastigheter på löppassen, får både elitmotionären och den som mixar jogg med promenad sitt lystmäte. Alla får träning! För att få ut det bästa av resan är det dock bra om du orkar jogga ca 10 km.

Trailresa Tjeckien

Löparweekend Sälenfjällen

Idre Fjällmaraton
buss & boende

previous arrow
next arrow
Slider

Trailrunning Sweden Store

Trailrunning Sweden Store är webbutiken som är helt specialiserad på en enda målgrupp - människor som älskar löpning i skog och berg. I Trailrunning Sweden Store har vi grejerna som höjer din traillöpning till nya sköna nivåer. Här hittar du bara det som gäller trailrunning. Vi har sållat bort allt annat. Här kan du känna dig trygg med att du får hjälp och råd från personer som verkligen kan traillöpning.

Specialist

trailskor

Löparkläder

kittad för äventyr

Ryggsäckar

Utmana mörkret

Pannlampor

Traillöparens alla

tillbehör

previous arrow
next arrow
Slider
X
X