Om oss

Om Trailrunning Sweden

Vi på Trailrunning Sweden älskar traillöpning i alla dess dimensioner. Vi trivs i skogen, på fjället och vid havet. Vi vet inte mycket som går upp mot den sköna känslan i kroppen när vi springer. Och vi tycker att traillöpare är de skönaste människor som finns!
Sedan 2015 har vi arbetat för att stärka intresset för svensk traillöpning. Vi vill inspirera fler till att ta sig ut i skogen på sin träningstur och ta chansen att uppleva nya miljöer med trailskorna på. En ambition är också att locka fler deltagare till alla fina trailopp runt om i landet. För det är ju så kul att uppleva atmosfären på tävling! Sveriges traillopp finns samlade i Trailkalendern.

Trailrunning Sweden vill också lyfta upp våra bästa, de som utgör eliten i vår sport. Det gör vi bland annat genom Trailrunning Sweden Store TRAILTOUR och genom att utse Årets Traillöpare.

Vi är en nyhetssajt som uppmärksammar såväl det lilla som det stora loppet. Vi följer våra svenska stjärnlöpares prestationer i internationella lopp och tipsar om spännande tävlingar och äventyr. Vi vill förmedla kunskap och inspiration kring träning, varje vecka kan du till exempel ta del av Veckans Pass. Tester och guider till olika produkter som är relevanta för traillöparen är annat du kan läsa om på sajten. På Trailrunning Sweden kan du även inspireras av våra bloggare som sprider löparglädje och inspiration.

Resor & Event med Trailrunning Sweden

Trailrunning Sweden arrangerar löparresor i Sverige och utomlands. Med hjälp av lokala guider letar vi upp de allra finaste stigarna i vackra miljöer. På våra resor möts du alltid av ledare med utbildning för uppgiften och med egen erfarenhet av löpning på elitnivå eller strax under.
Trailrunning Sweden är också arrangör av premiumloppen Salming Idre Fjällmaraton och Hoka Torekov-Båstad

PR & kommunikation
Elisabeth Hansson
E-post: [email protected]
Mobil: 072-588 26 24

Försäljning & samarbeten
David Andersson
E-post: [email protected]
Mobil: 073-932 60 75

Meny

X
X