HeaderAD
Om trailrunningsweden.se

Om trailrunningsweden.se

IMG_1513

Att springa trail är ofta om inte alltid det bästa som finns och de flesta trailupplevelser är ofta värda att dela med sig av. Många traillöpare gör det via bloggar och hemsidor och inspirerar oss andra att anta nya utmaningar, springa längre än tidigare eller njuta mer på slingrande stigar någonstans i Sverige. På Trailrunning Sweden vill vi inspirera, utmana och utbilda svenska motionärer och löpare med ett hjärta som klappar för löpning i skog, berg och fjäll.

Trailkalendern

Trailkalendern är Trailrunning Swedens mest besökta sida. Inte konstigt kanske då du här hittar du alla de svenska trailloppen. Totalt finns ca 300 lopp per år registrerade och det är såklart kostnadsfritt att vara med.

Inspiratörer

På Trailrunning Sweden kan du inspireras av en rad inspiratörer med stor passion och glöd för svensk traillöpning. Vissa använder traillöpning som rekreation, andra för äventyr och någon som elitidrott. Oavsett din ambition och inställning till traillöpning hoppas vi att berättelserna och skildringarna kan inspirera dig i din träning.

#trailrunningsweden

Inspirera andra genom att använda #trailrunningsweden på dina bilder på Instagram. Dina bilder sprids då inför vår publik med över 150 000 trailsugna svenskar som årligen besöker sajten.

X
X