LÖPARRESOR
För dig som är nyfiken.
För dig som vågar.
För dig som tror att livet bara kommer en gång...
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
PlayPause
Slider

18-22 april

Tjeckien

Läs mer

Om Tjeckien

NYHET! Våren 2019 blir det premiär för Påsktrail i Tjeckien! Resan bjuder på flera spännande och varierande naturområden. Här finns unika sandstensområden som inte går att hitta någon annanstans i Europa. Du får även springa i fjällmiljö, på gränsen till Polen och njuta av utsikten i fantastiska nationalparker på gränsen mot Tyskland.

26-30 juni

adidas Infinite Trails World Championships

Läs mer

Om Infinite Trails

Laganda, Alper och Pepp! Trailrunning Sweden har fått möjligheten att ställa upp med fem lag i adidas INFINITE TRAILS World Championships den 27–30 juni. I varje lag ingår tre löpare som springer tre olika banor över olika distanser i den vackra Gasteindalen och nationalparken Hohen Tauern.

27-30 juni

Fjälläger Sälen

Läs mer

Om Sälen

På fjället mår du bra. Under den stora himlen är det du och de vidsträckta vyerna. Ja, och dina sköna träningskompisar så klart. Trailrunning Swedens Fjälläger betyder lustfylld löpning, go trötthet och grymt häng! Du får testa nya träningsformer som myrintervaller och orientering, du blir trött, skitig och – framför allt – glad.

12-19 oktober

Kroatien

Läs mer

Om Kroatien

Att njuta av livet. Det är väl egentligen själva poängen med alltihop? Livsnjutning på vårt sätt betyder löpning längs vackra stränder och i berg med storslagna vyer. Det betyder också god mat med nya smaker och nya spännande platser. En stor dos skratt, glädje och gemenskap ingår, liksom avkoppling och tid att andas.

Ta del av våra

Resevillkor

Läs mer

Kolla in våra

Ledare & Guider

Vi är väldigt stolta över kvalitén på våra ledare och guider. Personer med utbildning som löpcoach eller idrottstränare och elitidrottare som över tid tävlat på högsta internationella nivå under lång tid. Kontentan, en härlig mix av teoretisk och praktisk kunskap om löpning, naturen och en källa för inspiration.

Läs mer

Frågor?

Kontakta oss

Sitt inte hemma med frågor och funderingar. Du kan närsomhelst maila reseansvarige Linda Tersing på [email protected]

Kolla att vi har

Resegaranti

Till Kammarkollegiet

Sagt om resorna

"Ett jätteroligt och utvecklande läger!! Ni är väldigt duktiga på att handskas med människor, imponerande."

Deltagare Fjälläger 2017

"Ledarna var otroligt duktiga och kunniga på att guida på de olika ställena vi besökte. Kul att få tips på löpteknik under passen. Mer sådant. Allmänt bra blandning av ledare som kunde bjuda på många intressanta diskussioner."

Deltagare Trailresa Kroatien 2017

"Många saker jag är tacksam och extra glad över. Och ok, nöjd och stolt också. För det här var nytt och utmanande för mig. Och jag vill ha mer! 🙂 "

Deltagare Trailresa Kroatien 2017

"Superinspirerande dagar med trevligt folk och många nya upplevelser!"

Deltagare Fjälläger 2017

"Ett väldigt bra läger med fantastiskt lyhörda och trevliga ledare. Om ett fortsättningsläger skulle arrangeras skulle jag med största sannolikhet anmäla mig!"

Deltagare Fjälläger 2017

"Underbar resa. Perfekt kombination av löpning/mat o dryck/sightseeing. Jag njöt! Haft en fantastisk vecka!"

Deltagare Trailresa Kroatien 2017

Nyhetsbrev för löparresor

X
X