LÖPARRESOR

UPPLEV VÅRA RESOR I SVERIGE OCH EUROPA.
ANPASSADE FÖR MOTIONÄRER PÅ ALLA NIVÅER.

PlayPause
Slider

Löparresor med Trailrunning Sweden

Våra löparresor och träningsläger är speciellt skapade för traillöpare. Resornas fokus ligger på upplevelser och att upptäcka ny vacker natur, äventyrslöpning helt enkelt! Vi brukar säga att en träningsresa med Trailrunning Sweden är till för dig som är nyfiken, som vågar utmana dig själv och som tror att livet bara kommer en gång.

Vi är väldigt stolta över kvalitén på våra ledare och guider. De har utbildning som löpcoach eller idrottstränare, och är idrottare som tävlat på högsta internationella nivå. Alltså en härlig mix av teoretisk och praktisk kunskap om löpning, med naturen som källa till inspiration. Vi upptäcker skogar, berg, stränder och fjäll på våra löpturer.

Våra löparresor passar traillöpare på olika nivåer. Genom att erbjuda olika längder och hastigheter på löppassen, får både elitmotionären och den som mixar jogg med promenad sitt lystmäte. Alla får träning! För att få ut det bästa av resan är det dock bra om du orkar jogga ca 10 km.

Vi exkluderar alltid flygresor i våra resepaket. Detta för att skapa mer flexibla anslutningsresor, men även för att möjliggöra för dig som vill välja tåget eller annat transportmedel.

 

Trailresa Tjeckien

Löparweekend Sälenfjällen

Idre Fjällmaraton
buss & boende

previous arrow
next arrow
Slider

Filmer från tidigare resor

Play
Play
Play
Sälen 2019
Kroatien 2018
previous arrownext arrow
Slider

Ta del av våra

Resevillkor

Läs mer

Kolla att vi har

Resegaranti

Till Kammarkollegiet

Frågor?

Kontakta oss

Läs mer

Nyhetsbrev för löparresor

X
X