Play
Slider

Åk på löparresa med oss

Våra löparresor och träningsläger är speciellt skapade för traillöpare. Resornas fokus ligger på upplevelser och att upptäcka ny vacker natur, äventyrslöpning helt enkelt! Vi brukar säga att en träningsresa med Trailrunning Sweden är till för dig som är nyfiken, som vågar utmana dig själv och som tror att livet bara kommer en gång.

Vi är väldigt stolta över kvalitén på våra ledare och guider. De har utbildning som löpcoach eller idrottstränare, och är idrottare som tävlat på högsta internationella nivå. Alltså en härlig mix av teoretisk och praktisk kunskap om löpning, med naturen som källa till inspiration. Vi upptäcker skogar, berg, stränder och fjäll på våra löpturer.

Våra löparresor passar traillöpare på olika nivåer. Genom att erbjuda olika längder och hastigheter på löppassen, får både elitmotionären och den som mixar jogg med promenad sitt lystmäte. Alla får träning! För att få ut det bästa av resan är det dock bra om du orkar jogga ca 10 km.

Nytt för 2019 är att vi alltid exkluderar flygresan i våra resepaket. Detta för att skapa mer flexibla anslutningsresor, men även för att möjliggöra för dig som vill välja tåget eller annat transportmedel.

Tjeckien, Thessaloniki, Sälenfjällen, Österrike, Dalsland och Kroatien är våra resmål 2019.

 

18-22 april

Tjeckien - fullbokad 2019

Reservlista

Om Tjeckien

NYHET! Våren 2019 blir det premiär för Påsktrail i Tjeckien! Resan bjuder på flera spännande och varierande naturområden. Här finns unika sandstensområden som inte går att hitta någon annanstans i Europa. Du får även springa i fjällmiljö, på gränsen till Polen och njuta av utsikten i fantastiska nationalparker på gränsen mot Tyskland.

30 maj - 3 juni

Thessaloniki

Läs mer

Om Thessaloniki

Vill du tjuvstarta sommaren? Längtar du efter några dagar med upplevelselöpning och avkoppling vid havet? Då ska du hänga med på Trailrunning Swedens nya löparresa, till en liten grekisk by vid havet - Skála Katerínis. Vi springer på de grekiska gudarnas berg Olympos, som är nationalpark, och vi får skön löpning längs stranden. Vi bor 150 meter från Olympic beach. Det här är en resa för avkoppling, med löpning men också med tid att slå sig till ro med en god bok eller ta en promenad längs stranden.

26-30 juni

Österrike

Läs mer

Om Österrike

Laganda, Alper och Pepp! Trailrunning Sweden har fått möjligheten att ställa upp med fem lag i adidas INFINITE TRAILS World Championships den 27–30 juni. I varje lag ingår tre löpare som springer tre olika banor över olika distanser i den vackra Gasteindalen och nationalparken Hohen Tauern.

27-30 juni

Fjälläger Sälen

Läs mer

Om Sälen

På fjället mår du bra. Under den stora himlen är det du och de vidsträckta vyerna. Ja, och dina sköna träningskompisar så klart. Trailrunning Swedens Fjälläger betyder lustfylld löpning, go trötthet och grymt häng! Du får testa nya träningsformer som myrintervaller och orientering, du blir trött, skitig och – framför allt – glad.

4-6 oktober

Dalsland

Läs mer

Om Dalsland

Unna dig en lyxig weekend på rofyllda Baldersnäs Herrgård med Trailrunning Sweden. Förutom herrgårdslyx njuter vi av Dalslands underbara natur och fantastiska stigar för traillöpning. Vi kryddar lördagen med deltagande i Dalsland X-Trail, ett motionslopp med distanser som passar alla. Det här är helgen för dig som vill ha något alldeles extra att se fram emot i höst och en guldklimp för upplevelselöparen.

12-19 oktober

Kroatien

Läs mer

Om Kroatien

Att njuta av livet. Det är väl egentligen själva poängen med alltihop? Livsnjutning på vårt sätt betyder löpning längs vackra stränder och i berg med storslagna vyer. Det betyder också god mat med nya smaker och nya spännande platser. En stor dos skratt, glädje och gemenskap ingår, liksom avkoppling och tid att andas.

Ta del av våra

Resevillkor

Läs mer

Kolla in våra

Ledare & Guider

Läs mer

Frågor?

Kontakta oss

Läs mer

Kolla att vi har

Resegaranti

Till Kammarkollegiet

Sagt om resorna

"Ett jätteroligt och utvecklande löparresa!! Ni är väldigt duktiga på att handskas med människor, imponerande!"

Deltagare Fjälläger 2017

"Ledarna var otroligt duktiga och kunniga på att guida på de olika ställena vi besökte. Kul att få tips på löpteknik under passen. Allmänt bra blandning av ledare som kunde bjuda på många intressanta diskussioner."

Deltagare Trailresa Kroatien 2017

"Många saker jag är tacksam och extra glad över. Och ok, nöjd och stolt också. För det här var nytt och utmanande för mig. Och jag vill ha mer! 🙂 "

Deltagare Trailresa Kroatien 2017

"Superinspirerande dagar med trevligt folk och många nya upplevelser!"

Deltagare Fjälläger 2017

"Ett väldigt bra läger med fantastiskt lyhörda och trevliga ledare. Om ett fortsättningsläger skulle arrangeras skulle jag med största sannolikhet anmäla mig!"

Deltagare Fjälläger 2017

"Underbar resa. Perfekt kombination av löpning/mat o dryck/sightseeing. Jag njöt! Haft en fantastisk vecka!"

Deltagare Trailresa Kroatien 2017

Nyhetsbrev för löparresor

X
X