BILLY WHITE PRESENTERAR
TRAILKÖK
Billy White har rört i kastrullerna på topprestauranger som Fäviken, Mathias Dahlgren och St John i London. Nu basar han i köket på Rosendals trädgårdar i Stockholm. Men Billy har fler passioner än mat. Han älskar traillöpning. Britten upptäckte löpningen för sex år sedan och insåg snabbt att det är på stigar i skogen som han vill vara.
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
PlayPause
Slider

Filosofi

Billys filosofi är att mat ska vara läcker och näringsrik.
– Inget överdrivet komplicerat och med fokus på grönsaker och mat som lagas från grunden, utan att utesluta något. Jag lagar inte så mycket processade kolhydrater, men ibland är en skål pasta svårslagen! Mat ska vara roligt och relativt stressfri. Ju mer du uppskattar att laga mat, desto godare blir den.

Inspiration från Billy

Rosendals Eco Trail raw balls

15 juni, 2019
Trailkocken Billy White på Rosendals trädgård har skapat dessa rawballs som serveras på energistationerna på Eco Trail idag. Här delar han med sig av receptet…

Vintermat med indisk värme

12 januari, 2019
Billy bjuder på skön vintermat med indiska förtecken. Och funderar lite över månadens mål. I’ve set myself the goal this month, January, to run 10k…

Roast Chicken with Beetroot

10 oktober, 2018
Vår trailkock Billy White tränar för ett 60 miles lopp i norra England i början av november. Och lagar mat på höstens alla goda grönsaker. Här…

Billy ger alternativ till julmaten

23 december, 2017
Vår huskock Billy White bjuder på ett skönt avbrott till julmaten när han serverar kikärts- och potatisplättar. Chickpea & potato latkes with chicory, feta and…

Sallad på säsongens nyttigheter

13 december, 2017
Vår huskock Billy White inspireras av säsongens råvaror och lagar en vintrig sallad på rödbetor, blodapelsin och getost. It’s been just over three weeks since…
X
X