TRAILLOPP
TRAILLOPP
Slider
Traillopp av Trailrunning Sweden
Trailrunning Sweden arrangerar egna traillopp och vårt mål är alltid att erbjuda den allra bästa upplevlelsen för dig som deltagare. Våra lopp genomförs i unika naturområden med varierande distanser.
Idre Fjällmaraton
Vi tycker att det är allas rätt att någon gång få känna sig oslagbar. Inte i förhållande till någon annan, utan i förhållande till dig själv. Oslagbar för att du uppnått något du inte trodde var möjligt. För att du vågat något du inte trodde du kunde. För att du tog dig ut i okända marker och vann. Vann över den där lilla rösten som sitter och säger att du inte kan. Därför finns Idre Fjällmaraton. För att ge dig möjligheten att känna dig oslagbar.
Virtual Series
Trailrunning Sweden Virtual Series är för dig som inte vill gå miste om trailsäsongen 2020. När Covid-19 härjar över landet är det viktigt att vi inte träffar för mycket folk eller reser bort. Det innebär att i stort sett alla lopp är inställda i vår. För att behålla motivationen, glädjen och gemenskapen med andra traillöpare kör vi nu en virtuell serie med 8 lopp.
TRS Store Trailtour
Trailrunning Sweden Store TRAILTOUR finns för att stärka utvecklingen av svensk traillöpning och lyfta fram de talangfulla och konditionsstarka atleter som satsar seriöst på sporten. Trailrunning Sweden arrangerar den övergripande touren, men deltävlingarna genomförs av arrangörer till några av landets största och mest prestigefulla traillopp.
Slider
X
X