TRAILLOPP
TRAILLOPP
Slider

Trailrunning Swedens traillopp

Vi vill bjuda dig som gillar traillöpning på någonting extra. Därför arrangerar Trailrunning Sweden två egna traillopp under året. Våra event ska vara välplanerade med högsta kvalitet från att du skickar in din anmälan till avslutat lopp och hemkomst. Loppen arrangeras i två unika miljöer, på fjället och längs havet. Helt olika natur men med en gemensam nämnare - häpnadsväckande vyer.

Salming Idre Fjällmaraton

Salming Idre Fjällmaraton handlar om att känna sig oslagbar. Inte i förhållande till någon annan, utan i förhållande till dig själv. Oslagbar för att du uppnått något du inte trodde var möjligt. För att du vågat något du inte trodde du kunde. För att du tog dig ut i okända marker och vann. Vann över den där lilla rösten som sitter och säger att du inte kan.

Salming Idre Fjällmaraton handlar om samspelet med den storslagna naturen som ställer krav på dig, som ger dig fantastiska vyer och tuffa backar.

Bli oslagbar.

Hoka Torekov-Båstad

Att springa längs havet, med den salta vinden i ansiktet och de vida vyerna i blickfånget. Känna den friska lukten av saltvatten och tång. Le åt att korna som betar här har en så vacker arbetsplats. Uppleva det varierande underlaget, mjuk grässtig blir klapperstensfält, nästan platt blir klätterbrant, sandstrand blir dramatiska klippor.

Dra ett djupt andetag och andas frihet.

Springa här är vårt sätt att rensa tankarna, få upp humöret, återhämta sig, hitta energi. Det är terapi och det är njutning.

Vi unnar fler att få uppleva det här. Därför skapade vi Torekov–Båstad. 22 kilometer njutning. 22 km som sträcker sig mellan två pittoreska byar, främst kända för sitt sommarliv men som har mycket att erbjuda året runt. Havet och den vackra naturen finns alltid här.

Här mår vi bra – och vi vet att du också kommer att göra det.

#andasfrihet

Banor Salming Idre Fjällmaraton

Bana Hoka Torekov-Båstad

X
X