Trails of SWE

c/o

varför

Fjället, skogen, havet. Där det är som vackrast. Där springer du.

Trails of SWE c/o Dacia är 4 lopp, 4 naturtyper, 4 sätt att uppleva vårt otroliga land. Och 4 sätt att få använda hela din kapacitet, att våga vara fantastisk.

Hoka Torekov-Båstad, Craft Idre Fjällmaraton, USWE Paradiset STHLM och Bohusläns Bästa är Trails of SWE.

När du har klarat alla är ditt medaljpussel lagt. Du är en Trailrunning Swede!

Så fungerar det

  • Du väljer själv vilken distans du deltar på vid respektive lopp.
  • Du kan starta Trails of SWE c/o Dacia när du vill och ta loppen i valfri ordning.
  • Resultat före 2024 kan ej tillgodoses.
  • När du anmält dig till samtliga fyra lopp får du tillgång till din pusselram.
  • Du anmäler dig till respektive lopp med samma profil i EQ Timing.

Hoka Torekov Båstad

Att springa längs havet, med den salta vinden i ansiktet och de vida vyerna i blickfånget. Känna den friska lukten av saltvatten och tång. Le åt att korna som betar här har en så vacker arbetsplats. Uppleva det varierande underlaget där mjuk grässtig blir klapperstensfält, nästan platt blir klätterbrant, sandstrand blir dramatiska klippor. Det är frihet, det är lycka.

Craft Idre Fjällmaraton

Vi tycker att det är allas rätt att någon gång få känna sig oslagbar. Inte i förhållande till någon annan, utan i förhållande till dig själv. Oslagbar för att du uppnått något du inte trodde var möjligt. För att du vågat något du inte trodde du kunde. För att du tog dig ut i okända marker och vann. Vann över den där lilla rösten som sitter och säger att du inte kan. Därför finns Craft Idre Fjällmaraton. För att ge dig möjligheten att känna dig oslagbar.

USWE Paradiset STHLM

Berghällarna, den öppna tallskogen, de små tjärnarna. För oss är det här paradiset. Här flyter löpningen, här klarnar tankarna. I USWE Paradiset STHLM får du möta allt det vackra. Och där får du möta den sköna upplevelsen av att bli trött. För löpning i vår version av Paradiset görs inte utan ansträngning. Det här loppet kräver något av dig. Belöningen är stoltheten, gemenskapen och festen efter att du korsat mållinjen. Det här är ditt lopp. Ditt paradis.

Bohusläns Bästa

Klipporna, bryggorna, doften av tång. De röda sjöbodarna, de små fiskebyarna. De vindlande stigarna och så vyerna, de som låter blicken vila och som ger ro i huvudet även om kroppen får ta i. Det är Bohusläns Bästa.

Innovativa bilar
- tillgängliga för alla

De viktiga funktionärsföreningarna

 

Hjärnarps OL

Vid Hoka Torekov-Båstad möter du orienterarna från Hjärnarp. Hjärnarps OL bedriver verksamhet inom orientering, terränglöpning, gymnastik och längdskidor. Här finns ett stort fokus på att ge ungdomarna i föreningen möjlighet att komma ut på träningsläger och tävlingar. Visste du att Hjärnarps OL även har fostrat framstående traillöpare som exempelvis Sebastian Ljungdahl som bland annat har SM-silver i traillöpning!?

Särna SK och Idre SK

Vid Craft Idre Fjällmaraton möts du av funktionärer från sportklubbarna i Idre och Särna. Totalt sett bidrar årligen ett 50-tal personer i föreningarna under eventet. Idre Fjällmaraton är det arrangemang som genererar i störst inkomst för båda föreningarna under året och bidrar till att ungdomar i norra Dalarna kommer ut på cuper och tävlingar i allt från fotboll, alpin skidåkning, längdskidor och orientering.

Snättringe SK Orientering

Vid USWE Paradiset STHLM möter du orienterarna från Huddingeklubben Snättringe. Klubben har en gedigen meritlista när det kommer till arrangemang med ett regelbundet ansvar i såväl orienteringens 25-manna- samt Tiomilastafett. Idag finns en bred ungdomsgrupp i föreningen och även ett stort engagemang för bredd- och motionsorientering. Lägg där till att man även har löpare av yttersta elit i landslagsklass.

Kvillebyns SK Orientering

Vid Bohusläns Bästa möter du orienterarna från Kvillebyn. Den anrika föreningen i Tanums kommun består, förutom av orientering, av en bordtennissektion och samt en del med inriktning på regelbunden motionsverksamhet i form av bland annat tipspromenader och boule. I föreningen läggs främst fokus på bredd och ungdomsverksamhet. Föreningen har under 2000-talet även stått som värd för såväl svenska mästerskap som världsmästerskap i orientering.

Trailrunning Swedens lopp på Instagram

This error message is only visible to WordPress admins
There has been a problem with your Instagram Feed.
Error: There is no connected account for the user 6762970920407058.

Trailrunning Sweden AB
Hästtorget 6, 312 30 Laholm
VAT-nr SE559145416901
Email: [email protected]


Lägger till i kundvagnen

  • x
X
X