Upptäck Hallandsåsen

Hallandsåsens bästa traillöpning

Hallandsås. Gammal gränstrakt mellan Sverige och Danmark, här härjade Snapphanarna och här gick man länge bet på att borra en tunnel. Åsen, som är en horst, bildades för 80 miljoner år sedan och är 4 mil lång och mellan 5 och 10 km bred. Högsta punkten mäter 226 meter över havet.

Trailrunning Sweden har gett sig ut på åsen för att hitta den bästa traillöpningen här i gränslandet mellan Båstad, Laholm, Ängelholm och Örkelljunga kommuner. Från de branta stupen ner i havet vid Hovs Hallar, via Osbecks bokskogar, till ljunghedarna i öster.

Här hittar du rundor av varierande längd som vi hoppas ska ge dig härlig traillöpning i det vackra landskapet.

Så använder du TRS Trails

TRS Trails ska göra det enklare att komma ut på nya löprundor och lämna din "vanliga" slinga. De är också perfekta när du är på resande fot och vill hitta fin traillöpning. TRS Trails är inte utmärkta stigar i terrängen utan du använder dig istället av den GPX-fil som visar dig runt. Du laddar ner GPX-filen till din Smartphone eller GPS-klocka. Här finns en guide som visar hur du går tillväga.

TRS TRAILS

I samarbete med regioner/destinationsbolag etc. har vi på  Trailrunning Sweden tagit fram tips på för att skapa ett större intresse för traillöpning för såväl lokalbefolkning som turister. Vi kallar dessa TRS Trails och från varje runda hittar du film, bilder och text som ger en överskådlig bild av vad som väntar på dig.

Referenser

  • 2019 tog vi fram "Hallandsåsens bästa Traillöpning" åt Laholms-, Båstads-, Ängelholms- och Örkelljunga kommun.
  • 2019/2020 har vi tagit fram 5 rundor på vackra Billingen åt Skövde kommun.
  • 2020 tar vi fram rundor i Sjuhäradsbygden, Sotenäset och Dalsland.

Trailrunning Sweden AB
Hästtorget 6, 312 30 Laholm
VAT-nr SE559145416901
Email: [email protected]


Lägger till i kundvagnen

  • x
X
X