upptäck trailskor från
Arc'teryx
Vår guide hjäper dig till rätt modell!
PlayPause
Slider

Om Arc'teryx

Lokaliserat till den Kanadensiska kustens bergiga vildmark, producerar Arc'teryx träningskonfektyr med exakt design och produktion. Sedan 2018 är Trail running en viktig del i deras outdoor linje där deras Norvan-serie innehåller skor för såväl långa som korta distanser. Arc'teryx produkter står pall för såväl tekniska underlag som branta backar.

 

Arcteryx Norvan LD 2

En lättviktare som sitter bra på foten. Skon hänger med även i riktigt tekniska partier. Norvan är skapad för långa distanser och det här är en slitstark sko med hög kvalitet. Mellansulan har ett specialinlägg som ska förebygga utmattning i fötterna när du springer långt. Yttersula av Vibram® Megagrip och LiteBase.

Arcteryx Norvan VT 2

VT står för "Vertical Terrain" och den här skon trivs mycket riktigt när stigarna är rejält kuperade. Den sitter som en smäck på foten, som bara glider ner i skon när vi tar på den. En riktigt go känsla. Skon ser smal ut men upplevs som rymlig av testlöparna. Det här är en välarbetad sko som passar fint att springa långt i. Förstärkning på framfoten och längs sidorna skyddar mot vassa stenar. Stabil sko med bra grepp i Vibram Megagrip-sulan.
Spana in hela
TRAILSKOGUIDEN
ÖVER 30 MODELLER FRÅN DE STÖRSTA VARUMÄRKENA
PlayPause
Slider

Nyheter om Arc'teryx

Skotest: Arc´teryx Norvan LD

6 juni, 2018 No Comments
Skotestet är sponsrat av Arc´teryxUnder april och maj månad har vi testat Arc´teryx nya trailsko Norvan LD. Vi har sprungit med skon i olika terrängtyper,…

Upptäck andra varumärken

Altra
Arc'teryx
Hoka One One
Icebug
Merrell
NVII
ON
Salming
Salomon
Tecnica
Vibram
Fivefingers
VJ
Slider
X
X