Trailskor & Löparryggsäckar från Salomon

Om Salomon

Salomon var tidigt ute med att fokusera på traillöpning och är definitvt ett av de ledande varumärkena på marknaden. I Sverige var man tidiga och drev under perioden 2009-2015 Salomon Trail Tour som var en bidragande orsak till det snabbt växande intresset för traillöpning. Salomons värstingprodukter, den s.k. S/LAB-serien, är utvecklad tillsammans med Salomons världsledande idrottare och levererar högklassig prestanda utan kompromisser.

Trailskor

 

Löparryggsäckar & midjebälten

 

Nyheter om Salomon

 

Utrustningsguider för traillöpare

Trailskor, Löparryggsäckar & Pannlampor

Presenteras i samarbete med

Hitta DIN trailutrustning

Att springa i skogen är enkelt och fritt. Bra funktionell utrustning kan ändå underlätta och göra traillöpningen ännu roligare. Därför vill vi på Trailrunning Sweden hjälpa dig att hitta rätt i djungeln av prylar. Våra utrustningsguider finns inte för att tala om vilket varumärke eller modell som är bäst eller sämst. Däremot vill vi lyfta fram produkternas egenskaper för att den ska matcha de krav och önskemål du har som traillöpare och konsument. Vi har alla olika träningsbakgrund, ambitionsnivå och önskemål med vår traillöpning. Därför ska även vår utrustning se olika ut.

Guider

Vi erbjuder guider för trailskor, löparryggsäckar och pannlampor. Vi testar regelbundet produktnyheter inom traillöpning och du kan nedan hitta resultat från dessa bland utvalda nyheter. Allt du behöver för din traillöpning hittar du i specialistbutiken - Trailrunning Sweden Store.

Där finns ett sortiment från de flesta stora varumärken inom trailrunning som Salomon, Icebug, Enervit, Hoka One One, Salming, Suunto, USWE, Silva, VJ, Saucony, Vibram Five Fingers, Nvii, Mila, Merrell, M Tiger Sports, Kari Traa, Inov-8, Garmin, Craft, Camelbak, Altra och 2XU.

Våra senaste produkttester

Meny

X
X