upptäck trailskor från
VJ
Finska skor med #thebestgripontheplanet
PlayPause
Slider

Om VJ

VJ grundades 1981 med syftet att producera lätta och snabba skor för orienterare under alla möjliga förhållanden. Under årens lopp har VJ utvecklat skor i alla kategorier genom feedback och utförlig testlöpning. Lätta skor, som samtidigt skyddar dina fötter och har perfekt grepp är VJ´s mål och motto.

VJ MAXx

”The best grip on the planet.” Den här skon står för VJs motto. Med ett oklanderligt grepp att lita på är den perfekt för blöta underlag. Lika bra utanför som på den tekniska stigen. Skon är lite hård och kantig initialt, men den mjuknar efter några pass. Vi springer hellre kort och fort än långt med den här dojan.

VJ IRock

En nätt och rättfram sko som testpanelen trivs i på teknisk stig och obanat. Det här är skon för relativt korta pass på mjuka underlag. Snörningen håller utan att du behöver justera under passet. I början är skon lite hård kring fotknölar och i hälkappans överkant, testpanelen upplever att den mjuknar lite efterhand. Yttersulan i 100 procent butylgummi ger ett mycket bra grepp.

Rek. pris 1 599 kr

VJ XTRM

En avskalad sko som ändå känns ombonad. Den är stabil för att vara den här typen av sko med lågt dropp och avsedd för obanat och tuffa stigar där det händer mycket. Greppet lämnar inget övrigt att önska.

Rek. pris 1 799 kr

Spana in hela
TRAILSKOGUIDEN
ÖVER 30 MODELLER FRÅN DE STÖRSTA VARUMÄRKENA
PlayPause
Slider

Nyheter om VJ

More

  Upptäck andra varumärken

  Altra
  Arc'teryx
  Hoka One One
  Icebug
  Merrell
  NVII
  ON
  Salming
  Salomon
  Tecnica
  Vibram
  Fivefingers
  VJ
  Slider
  X
  X