Anmälan Trailrunning Sweden Virtual Series

Anmälningsavgift
- 95 kr per deltävling
- 285 kr för ett 3-mannalag i Team trail.

I anmälningsavgiften ingår
• 25% av avgiften går till Radiohjälpens Coronainsamling
• Prisbord med 5 utlottningspriser per lopp från loppets partner
• Nummerlapp och virtuell medalj via e-post
• Resultatlista

För löpare som anmäler sig till hela serien ingår även:
• Trailrunning Sweden TUBE inkl frakt (värde 189 kr)

Vid inställt lopp
Om Trailrunning Sweden Virtual Series tvingas ställa in på grund av myndighetsbeslut om att man inte längre får vistas utomhus eller springa i skogen, kommer din anmälningsavgift att återbetalas.

Betalning
Betalning sker mot faktura i samband med anmälan. EQ Timing är ansvariga för all hantering av betalning i samband med loppet. Din anmälan är definitiv och ej återbetalningsbar.

Startklar
Om du blir sjuk, skadad eller gravid och inte kan delta i loppet, kan du som tecknar försäkringen Startklar (155 kr/år) eller Startklar Plus (275 kr/år) få anmälningsavgiften tillbaka. I båda försäkringarna ingår även en olycksfallsförsäkring under resan till/från och under själva loppet. I Startklar Plus gäller också olycksfallsförsäkringen varje gång du tränar under hela året. Försäkringarna är giltiga för alla dina motions- och tävlingsarrangemang i Sverige under försäkringsperioden som är 1 år från och med betaldagen.
Läs mer på www.startklar.nu.

GDPR
Genom din anmälan godkänner du att ditt namn, hemort, förening/företag, startnummer, ålder, starttid och måltid publiceras på internet och i andra medier.

Meny

X
X