Trailtouren: Öppet i både dam- och herrklassen inför Härnö Trail

Trailrunning Sweden Store Trailtour vänder norrut till Höga Kusten och Härnösand för den tolfte deltävlingen nu på lördag. Havskontakt och berg väntar löparna i den tolfte deltävlingen i Trailrunning Sweden...

Trailrunning Sweden Store Trailtour vänder norrut till Höga Kusten och Härnösand för den tolfte deltävlingen nu på lördag.

Havskontakt och berg väntar löparna i den tolfte deltävlingen i Trailrunning Sweden Store Trailtour.
– De möts av smala skrevor, tallhed, höga toppar och odlingsmark på Härnö som ligger i södra delen av Höga Kusten, säger tävlingsledare Per Edström.

Tourlöparna springer 21 km och ska avverka 810 höjdmeter på lördag 5 oktober.
– Tidigare år har segrarna avgjort tidigt i loppet, vi få se hur det blir i år. Ett parti som kan vara avgörande är biten efter Smitingens Havsbad. När sandstranden tar slut kommer ett enormt tekniskt parti och en ihållande uppförsbacke. Det är fyra tuffa kilometer där saker kan hända, säger Per.

Bland favoriterna hittar vi Johanna Bygdell från hemmaklubben Öbacka LK. Johanna vann loppet 2016, var trea 2017 och tvåa 2018. Hon ligger totalt 13:de i Trailrunning Sweden Store Trailtour efter bland annat en andraplats i Idre Fjällmaraton. Kristin Dahlqvist från OK Kåre kom tvåa 2017, en annan som kan utmana är Elna Lundgren från Härnösands OK. Till dessa kan fem skidåkare från Sorsele Elit läggas, skidåkare är ofta starka traillöpare.

Herrklassen känns väldigt öppen även den. Daniel Henriksson, Linköping, ligger 8:a i trailtouren, Jonas Olevik, Sundsvall, Tomas Nordlöf, Umeå, och Tommie Sjödin från Hemsö IF är andra starka namn. Och vi ska inte glömma de två hemmahoppen Erik Viklund och Magnus Jensen.

Mer om Trailrunning Sweden Store Trailtour

Mer om Härnö Trail

Utvalda nyheter

Löpargrupper

För dig som vill upptäcka nya stigar på hemmaplan - ihop med andra.

Outnorth Trailtour

Vilka är landets bästa traillöpare över säsongen 2024? Vilket är det starkaste teamet? Från stränder, via klippor och fjäll till djupa skogar.

Trails of SWE c/o Dacia

Trails of SWE c/o Dacia är 4 lopp, 4 naturtyper, 4 sätt att uppleva vårt fantastiska land. Och 4 sätt att få använda hela din kapacitet, att våga vara grym.

Guider utrustning

Få hjälp inför ditt köp av skor, pannlampor eller löparryggsäck. I samarbete med Outnorth.

Trailkalendern

På fjället, längs havet, i skogen. Här hittar du alla svenska traillopp i en kalender.

Shop

Snyggkläderna, presentkort och löpargrupperna

Trailrunning Swedens Shop

Vi är sociala

1. Lyssna. Jenny är lysande när hon berättar om denna hemska sjukdom.
2. Om du trots allt inte lyssnar så var vänlig och skänk en slant detta sista år.
3. Du som lyssnar kommer att skänka. Omöjligt att låta bli….
Posted withregram • stric.podd AVSNITT 27 UTE NU: Flickan med fjärilshud - historien om Natalie.
•
Epidermolysis Bullosa är hudsjukdomen som brukar beskrivas som ”Den värsta sjukdom du aldrig hört talas om”. Lyssna på intervjun med Jenny, mamma till Natalie som berättar öppenhjärtigt om hur det påverkat hela familjen att få ett barn med en så ovanlig och svår sjukdom.
•
Följ oss på Instagram: stric.podd
Vill du sponsra podden eller ett avsnitt, hör av dig till stric.podd@gmail.com
#Lärare #löpning #utomhusträning #springa #springigbg #löpningärkul #göteborgsvarvet #partille #göteborg #älskalöpning #löpningärlivet #löpare #löparglädje #ultralöpning #ultralöpare #trail #trailrunning #trailrunningsweden #runnersworldswe #aktivitus #runfeeling #träning #träningsglädje #rörelseglädje #rörelse #måbra #långpass #springa  #solvikingarna #teamnordictrail

1. Lyssna. Jenny är lysande när hon berättar om denna hemska sjukdom.
2. Om du trots allt inte lyssnar så var vänlig och skänk en slant detta sista år.
3. Du som lyssnar kommer att skänka. Omöjligt att låta bli….
Posted withregram • stric.podd AVSNITT 27 UTE NU: Flickan med fjärilshud - historien om Natalie.

Epidermolysis Bullosa är hudsjukdomen som brukar beskrivas som ”Den värsta sjukdom du aldrig hört talas om”. Lyssna på intervjun med Jenny, mamma till Natalie som berättar öppenhjärtigt om hur det påverkat hela familjen att få ett barn med en så ovanlig och svår sjukdom.

Följ oss på Instagram: stric.podd
Vill du sponsra podden eller ett avsnitt, hör av dig till [email protected]
#Lärare #löpning #utomhusträning #springa #springigbg #löpningärkul #göteborgsvarvet #partille #göteborg #älskalöpning #löpningärlivet #löpare #löparglädje #ultralöpning #ultralöpare #trail #trailrunning #trailrunningsweden #runnersworldswe #aktivitus #runfeeling #träning #träningsglädje #rörelseglädje #rörelse #måbra #långpass #springa #solvikingarna #teamnordictrail
...

12 1
12 km Trail Running.
Fortsätter trumma på. Drog i ena foten igen i en sten , sa 18 väl valda fula ord 😂😂. Sen är det bara att ta det vidare, finner en högre nivå av energi när jag tillbringar tid i skogen.
🌲🌲🌲🌲❤️❤️❤️❤️❤️🌲🌲🌲🌲❤️❤️❤️❤️❤️
#swedenrunners #trailrunningsweden #lauf #running #runner #träning #training #älskarlöpning #löpning #løb #ultrarunning #ultrarunner #trail #trailrunning #marathon #marathontraining #halvmaraton #endurance #laufen #run #mtb

12 km Trail Running.
Fortsätter trumma på. Drog i ena foten igen i en sten , sa 18 väl valda fula ord 😂😂. Sen är det bara att ta det vidare, finner en högre nivå av energi när jag tillbringar tid i skogen.
🌲🌲🌲🌲❤️❤️❤️❤️❤️🌲🌲🌲🌲❤️❤️❤️❤️❤️
#swedenrunners #trailrunningsweden #lauf #running #runner #träning #training #älskarlöpning #löpning #løb #ultrarunning #ultrarunner #trail #trailrunning #marathon #marathontraining #halvmaraton #endurance #laufen #run #mtb
...

251 11
This error message is only visible to WordPress admins
Error: There is no connected account for the user 17841455373634241, 17841434880714673, 17841404559186351, 6762970920407058.

Podcast

Vi gillar traillöpning och vi gillar att snacka! Därför blev Trailrunningpodden och Idre Fjällmaratonpodden till. I Trailrunningpodden möter Elisabeth löpare och profiler för att snacka om trailrunning, träning, mål och äventyr. I Idre Fjällmaratonpodden går hon på djupet i fjällmaraton och fjällöpning.

Nyhetsbrev

Trailrunning Sweden AB
Hästtorget 6, 312 30 Laholm
VAT-nr SE559145416901
Email: [email protected]


Lägger till i kundvagnen

  • x
X
X