Trailrunning Sweden Store TRAILTOUR – korar Sveriges bästa traillöpare

Med 15 deltävlingar runt om i landet ska Trailrunning Sweden Store TRAILTOUR kora Sveriges mest kompletta traillöpare över året.

Vi på Trailrunning Sweden har dragit igång touren för att stärka utvecklingen av svensk traillöpning och lyfta fram de talangfulla och konditionsstarka atleter som satsar seriöst på sporten. Slutsegrarna är mycket värdiga titeln Sveriges mest kompletta traillöpare.

Touren sträcker sig över åtta månader, täcker distanser från 10 till 80 kilometer och utspelar sig på allt från fjälltoppar till sandstränder. Första deltävlingen i Trailrunning Sweden Store TRAILTOUR är Åhus TrailRun som avgörs den 2 mars. Finalen avgörs vid Kullamannen i Mölle den 2 november.

Titelsponsorn Trailrunning Sweden Store är den nystartade webbutiken som Pölder Sport driver i samarbete med oss. Det känns kanon att tillsammans med en stark partner få möjligheten att sprida och utveckla svensk traillöpning.

Vid varje deltävling ges poäng i fallande skala till de 30 bästa löparna i dam- respektive herrklassen. I totalen räknas de 4 bästa resultaten samt finalen, som är obligatorisk att räkna med. De 10 bästa löparna i den totala sammanställningen inför finalen, bjuds in och deltar kostnadsfritt i finaltävlingen. Observera att en deltävling kan erbjuda flera olika distanser, men att det finns en särskild angiven distans som räknas i Trailrunning Sweden Store TRAILTOUR.

Trailrunning Sweden Store TRAILTOUR

korar sveriges bästa traillöpare
Trailrunning Sweden Store TRAILTOUR vill stärka utvecklingen av svensk traillöpning och lyfta fram de talangfulla och konditionsstarka atleter som satsar seriöst på sporten. Touren sträcker sig över åtta månader, täcker distanser från 10 till 80 kilometer och utspelar sig på allt från fjälltoppar till sandstränder. Slutsegrarna är värdiga titeln Sveriges mest kompletta traillöpare.
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
PlayPause
Slider

Liknande inlägg

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

X
X