september, 23

10sep12:0015:00VMX - Vånga Mountain Xtreme8 km, 16 km, 40 km

Arrangemangsdetaljer

I samband med Vångabygdens Skördefest arrangerar Pan-Kristianstad VMX – Vånga Mountain Xtreme.
Tre krävande och roliga lopp. Välj mellan 8, 16 eller 40 km utmanande traillöpning, med 300 m, 600 m respektive 1500 m stigning.
Efter att ha bestigit den grymma Vångabacken väntar slingrande stigar i ren vildmark, utmed små stilla tjärnar och djupa stenbrott. En lika vacker som utmanande bana.

Starttid

söndag 12:00 - söndag 15:00

Arrangeras av

Pan-KristianstadPan-Kristianstad är en klubb i Kristianstads kommun som grundades 1938 och är en av Skånes största och en av Sveriges mest framgångsrika orienteringsklubbar både i nutid och dåtid. Klubben har av tradition haft ett internationellt utbyte och en internationell prägel med löpare från länder som till exempel Danmark, Finland, Ryssland, Tjeckien, Litauen, Holland, Belgien, Storbritannien och Österrike. Idag är Pan-Kristianstad både en orienterings- och löparklubb och klubben har en väldigt bred verksamhet. Från de yngsta knattarna till medlemmar över 90 år, från unga till vuxna nybörjare, från ungdom till motionärer och elit. Med andra ord är Pan-kristianstad en klubb som alla är välkomna till, oavsett ålder och ambitionsnivå. Inom löpning och orientering bänkar vi ingen! Inom orienteringen deltar vi i skånska tävlingar, men även vid många tävlingar runt om i landet som till exempel O-Ringen, Tiomila, Ungdomens Tiomila, 25-manna, 7-manna, SM, liksom även i utländska arrangemang som finska Jukola-kavlen. Inom löpningen finns det också ett otal lopp att vara med på, såväl i Skåne som runt om i landet. På de stora loppen, som t.ex. Göteborgsvarvet och Lidingöloppet är det många som känner igen den röd-svarta Pan-tröjan, vilket kan ge dig många extra heja-rop på vägen! Pan-Kristianstad är också en framstående arrangör av olika evenemang i kommunen. I samarbete med näringsliv och föreningar arrangerar vi tävlingar inom både orientering och löpning, friskvårdsevenemang och upplevelse-arrangemang.[email protected]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Trailrunning Sweden AB
Hästtorget 6, 312 30 Laholm
VAT-nr SE559145416901
Email: [email protected]


Lägger till i kundvagnen

  • x
X
X